Fotbalistul turc înnebunește dacă o vede așa pe Alexandra Stan. Românca este îndrăgostită până peste cap de jucător. Galerie foto

Alex Matei 28.03.2023, 22:17

Alexandra Stan este una din cele mai nonconformiste prezențe din showbiz-ul românesc. Artista se remarcă nu doar prin muzica ei, dar și prin ipostazele incendiare în care pozează. De fiecare dată găsește o cale să își șocheze cei aproape 600.000 de urmăritori de pe internet.

Alexandra Stan, fotografii care au lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Ce a putut să facă artista

Artista de 33 ani nu ezită să se pozeze în tot felul ipostaze incendiare, dar ultima ei ispravă a atras multe reacții de dezaprobare. Cântăreața a purtat o rochie care imită printul unui trup nud, semnată de celebrul creator de modă Jean Paul Gaultier. Alegerea vestimentară a blondei nu a strâns aprecierile pe care le aștepta, dimpotrivă. Mulți dintre prietenii ei virtuali au considerat că Alexandra a mers puțin cam departe. „Mai ai puțin și treci la filme porno” sau „Te-ai făcut de râs” au fost câteva din mesajele primite.

Artista s-a amuzat de atitudinea fanilor, mai ales că de data aceasta chiar a avut haine pe ea, spre deosebire de majoritatea fotografiilor pe care le postează pe internet.

Deci nu pot să cred ce comentarii am primit. Unii chiar au crezut că sunt dezbrăcată sau că am o rochie transparentă. Doamne! Nu vedeți că e print? Am leșinat de râs!” le-a dat replica solista celor care au contestat-o.

Cântăreața vizitează des Turcia, de dragul unui fotbalist de la Fenerbahce

Alexandra Stan este „liberă de contract”, după ce a divorțat anul trecut de Emanuel Necatu. Mariajul lor s-a stins după câteva luni. Presa din Turcia scrie că artista din România face des drumuri la Istanbul. Nu este vorba de plimbări sau de concerte, ci de o poveste de dragoste aflată la început de drum. Cotidianul turcesc Takvim a scris că Alexandra este foarte atrasă de portarul echipei Fenerbahce. „Alexandra a pus ochii pe Altay Bayindir, portarul lui Fenerbahçe”, au transmis jurnaliștii din Turcia.

Altay Bayindir are 24 de ani și este titularul formației antrenate de Jorge Jesus. Alexandra are 33 de ani, dar nu consideră o problemă diferența de nouă ani. Un lucru este sigur, fosta iubită a lui Dorian Popa este suporter al formației Fenerbahce. În urmă cu ceva timp, Alexandra a primit un tricou cu numărul 10 al lui Fenerbahce, inscripționat cu numele ei. „Fenerbahce mi-a adus acest tricou minunat. Și eu eram îmbrăcată în galben. Care erau șansele? Cred că acum sunt parte din echipă”, a fost mesajul transmis pe rețelele sociale.

Un lucru este evident, mai mult ca sigur că fotbalistul are ce să admire la una din cele mai sezy cântărețe din România

Urmăriți Playsport.ro și pe