FOTO. Apariție tulburătoare a Luminiței Becali la o petrecere la care a venit fără Gigi Becali, patronul FCSB

Giosanu Catinca / 24.09.2021, 09:18

Luminiţa Becali a fost surprinsă la o petrecere la care a atras toate privirile. Cei mai mulți se așteptau ca aceasta să fie însoțită de către finanțatorul celor de la FCSB. Surpriză însă! Femeia a venit fără Gigi Becali.

Luminița și Teodora Becali, apariție de senzație

Luminița Becali a avut vara aceasta o apariție cu care a surprins total. Soția lui Gigi Becali a fost la un mare eveniment din Capitală.

În mod normal, ea preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și să se concentreze pe creșterea celor trei fete pe care le are cu Gigi Becali. Din când în când, paparazzi o surprind la unele evenimente. De data aceasta însă, jumătatea afaceristului din Pipera a atras toate privirile.

Luminița și Teodora, soția și fiica lui Gigi Becali, au atras toate privirile la un eveniment care a avut loc în luna iulie, la un restaurant de lux din București. Cele două prezențe feminine din familia latifundiarului din Pipera au mers la o nuntă de machedoni. După cum era de așteptat, ambele au afișat o imagine impecabilă. Patronul echipei de fotbal FCSB nu și-a făcut prezența la respectivul eveniment. Însă oamenii pun asta pe seama faptului că latifundiarul a anunțat în urmă cu ceva timp că nu va mai participa la petreceri, dar soția și cele trei fete vor onora cu prezența la diferite evenimente la care familia este invitată.

Cum a apărut Luminița Becali la o nuntă

Luminița și Teodora Becali au sosit la nuntă cu un Range Rover condus de fiica cea mare a celebrului afacerist. Soția latifundiarului a îmbrăcat o rochie burgundy dantelată, cu care a stârnit admirația tututror invitaților, iar Teodora a ales să poarte o rochie de nuanță alb-grena cu diferite modele.

După ce au coborât din autoturism, cele două s-au îndreptat spre locație și au captat atenția persoanelor din jur. Teodora a mers spre restaurant, ducând în mână două buchete superbe de trandafiri albi. Mama ei a ajuns-o din urmă. Dar înainte de a se așeza la masă, cele două au salutat câțiva cunoscuți.

Cât despre Gigi Becali, acesta nu mai suportă muzica. În plus, vrea să se călugărească. Finanțatorul roș-albaștrilor le-ar fi spus apropiaților lui că are de gând să facă acest pas.

Gigi Becali nu o să mai apară la astfel de evenimente. S-a retras foarte mult! Când e vorba de a fi reprezentat la nunți ale apropiaților, merg fetele lui. Va mai merge doar la nunțile fetelor.

Spune tot mai des că, după ce și va vedea și ultima fată la casă ei, se va retrage la o mănăstire sau pe Muntele Athos.

Este poate cel mai credincios om pe care l-am cunoscut și sunt convins că va face acest pas.”, a dezvăluit un apropiat al finanțatorului FCSB, pentru ProSport.