FOTO. Cântăreață celebră pozată în barca lui Ion Țiriac. Diferența dintre cei doi este de 40 de ani

Giosanu Catinca / 02.07.2022, 11:45

O cântăreață de muzică pop a fost surprinsă pe barca lui Ion Țiriac. Cunoscutul om de afaceri a recunoscut că îi place cum arată faimoasa artistă.

Ion Țiriac, surprins alături de Nicole Scherzinger

Ion Țiriac a povestit un episod interesant petrecut alături de una dintre cele mai frumoase femei din lume. Magnatul român și-a amintit cum a decurs întâlnirea Nicole Scherzinger. Cei doi se aflau la Monte Carlo, acolo unde urma să se desfășoare Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Mocano (ediția 2012).

Duminică, înainte să merg la aeroport, am fost să-l văd pe Ecclestone. Am stat 20 de minute cu feciorul meu ăla mic. N-ai cum să ieși de-acolo decât cu o barcuță.”, a spus Ion Țiriac, într-o declarație.

”Am sărit toți în barcă”

Celebra cântăreață americană l-a recunoscut imediat pe miliardarul român și l-a întrebat dacă rămâne la cursa de Formula 1, însă el avea alte planuri.

Era foarte multă presă cu o domnișoară bine facută. Când a venit barca, am sărit toți în barcă. Domnișoara m-a întrebat ”Domnule Țiriac, nu rămâi la Formula?”. I-am spus că nu, că am avion. Zice: Aaa, ce pacat.”, a mai spus Ion Țiriac, într-un interviu pentru Pro TV.

”Dacă e o mare personalitate, să fie sănătoasă!”

Spre deosebire de Nicole Scherzinger, Ion Țiriac nu a recunoscut-o pe artista din Statele Unite. El a apreciat că vedeta arată foarte bine, însă nu știa cu cine a stat de vorbă pe barcă.

Habar nu am cine e. Mi-ai spus un nume. Habar n-am cine a fost. Dacă e o mare personalitate, să fie sănătoasă! De arătat, arată bine pe dinafară.”, a completat influentul om de afaceri.

Cine este Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături cu fostul rugbist Thom Evans. Relația lor durează de mai mulți ani. Anul trecut, cuplul a fost într-o vacanță în Emiratele Arabe Unite.

Cântăreața care a fost surprinsă pe barca lui Ion Țiriac a postat mai multe fotografii din vacanța petrecută în compania lui Thom Evans.

Atunci când ești cu totul conectat la atmosferă.”, este mesajul care apare pe plaja pe care s-a relaxat fosta solistă a trupei Pussycat Dolls.