FOTO. Cine este vedeta TV care se iubește cu noul acționar al Rapidului, Dan Șucu. Omul de afaceri și-a lăsat prima soție pentru ea

Moldoveanu Camelia / 25.05.2022, 07:36

Dan Șucu, noul acționar al Rapidului, se iubește cu o vedetă TV de mai mulți ani. Omul de afaceri i-a frânt inima fostei soții atunci când a decis să divorțeze. Noul acționar din Giulești a avut o viață amoroasă tumultoasă.

Ea este femeie pentru care Dan Șucu a lăsat totul în urmă

Rapid București a anunțat că Dan Șucu este noul acționar al Rapidului. Omul de afaceri va deține 50% din acțiunile clubului, la fel ca Victor Angelescu. Prezentarea noului șef „alb-vișiniu” va avea loc miercuri, 25 mai, de la 13:00, pe stadionul Giulești.

Numele lui Dan Șucu este strâns legat de Mobexpert, brandul de retailer fondat în 1993. Noul acționar din Giulești are 26 de magazine în România, dar și în Sofie și Belgrad.

Dacă în afaceri totul pare să-i fi mers ca uns, în viața personală lucrurile au stat puțin diferit. Dan Șucu s-a căsătorit la doar 21 de ani cu Camelia Șucu, femeia care i-a fost alături până în 2007 și i-a dăruit două fete. Atunci când omul de afaceri a decis să plece de acasă, Camelia a recunoscut că i-a fost frântă inima.

Nu a fost ușor să trăiesc asta, când mi s-a spus că pleacă de acasă, am luat mașina și am plecat să conduc, pentru ca mă relaxează… Noi nu am avut comunicare și nu am avut comunicare de la început, iar cea mai mare greșeală a mea a fost să cred că are dreptate și că este din vina mea. Am plâns mult în perioada aceea și am refulat în sport, făceam sport până la epuizare”, a spus Camelia Șucu pentru life.ro

Ulterior, chiar de ziua lui, afaceristul s-a căsătorit cu Diana Lăscărescu, fosta prezentatoare TV. Diana Șucu i-a dăruit doi băieți. Diana și Dan Șucu fac o echipă minunată și în afaceri, după cum se poate vedea pe contul de Instagram al fostei prezentatoare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Diana Sucu (@sucudiana)

„Ne dorim atât de multe pentru Rapid”

Noul patron al Rapidului a transmis un comunicat prin care anunță că „vișiniii” nu vor accepta sprijinul politic și nu vor sta cu mâna întinsă la banii publici. Alături de Victor Anglelescu, proprietarul Mobexpert a transmis un mesaj fanilor, prin intermediul site-ului oficial al echipei.

„PROMISIUNE PENTRU RAPID

Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu șanse reale la câștigarea titlului din Liga 1. Și, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacțiile dorite și în competițiile europene.

Da, ne-am dori mult ca toți fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanțele echipei. Și tot pentru fanii noștri, ne vom strădui ca aceste performanțe să fie obținute prin seriozitate și corectitudine.

Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce își respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii și angajații clubului să fie plătiți bine și fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai și fără excepții.

De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susțină independent și să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici. Mai mult, noi ne plătim taxele către stat și comunitate, și nu ne interesează să fim protejații niciunui politician.

Ne dorim atât de multe pentru Rapid, și nu va fi ușor, dar cu toții știm că atunci când îți dorești ceva cu adevărat vei găsi soluția potrivită pentru a reuși.”, acționariatul FC Rapid București, Victor Angelescu & Dan Șucu.