FOTO. Dezinhibată, Anamaria Prodan s-a dezbrăcat și s-a lăsat pozată într-o ipostază indecentă. Fotografiile au ajuns pe Instagram

Gabriel-Alexandru Ioniță / 03.08.2021, 09:20
FOTO. Dezinhibată, Anamaria Prodan s-a dezbrăcat și s-a lăsat pozată într-o ipostază indecentă. Fotografiile au ajuns pe Instagram

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț. Recent, au apărut mai multe informații privitoare la o eventuală relație extra-conjugală a antrenorului Universității Craiova. Chiar dacă pentru o bună perioadă de timp, Anamaria nu a recunoscut aceste probleme, ea a făcut-o în cele din urmă în exclusivitate pentru PlaySport.

Anamaria Prodan, fotografie într-o ipostază extrem de sexy pe Instragram

În acestă perioadă extrem de agitată, impresarul își găsește totuși timp să pozeze din când în când în ipostaze extrem de provocatoare. În ultima ocazie, Anamaria s-a fotografiat aproape dezbrăcată și încălțată cu pantofi cu toc. Iar fotografia postată pe Instagram a făcut ravagii, în special în rândul bărbaților care o simpatizează pe soția lui Laurențiu Reghecampf.

Fotografia postată de Anamaria Prodan pe Instagram
Fotografia postată de Anamaria Prodan pe Instagram

Când ești la înălțime toată viața, ești obligat să rămâi la înălțime toată viața”, a fost mesajul care a însoțit fotografia postată de Anamaria.

Sacrificiul pe care este dispus Reghecampf să îl facă pentru a se despărți de Anamaria

O sursă apropiată familiei Prodan-Reghecampf a dezvăluit pentru PlaySport detalii legate de ruptura iminentă dintre cei doi soți. Se pare că problemele celor doi durează de mai mult timp. Iar Laurențiu nu ar dori să se despartă de Anamaria pentru că ar avea o altă relație, ci pentru că pur și simplu simte că nu mai poate continua alături de agentul FIFA. De asemenea, Reghecampf își dorește un divorț pe cale amiabilă și este dispus să le lase copiilor cuplului tot ce deține el în acest moment.

Și-a luat numai hainele de pe el și atât. Nu s-a despărțit de Ana pentru că voia să fie cu o altă femeie. Ci pur și simplu pentru că nu mai erau fericiți împreună. Pur și simplu, Laurențiu a încetat să mai simtă că poate continua. Problemele nu sunt de ieri, de astăzi, ci de vreo doi ani. Dar au mers înainte de dragul copiilor, și-au dat nenumărate șanse. Până nu a mai rămas nimic.

Este dispus să lase tot ceea ce are pe numele copiilor săi, numai să fie un bărbat liber. Reghe nu vrea un război cu Ana, ci un divorț amiabil, vrea să rămână prieteni de dragul anilor petrecuți împreună, dar mai ales al copiilor. În plus, vrea să fie un cavaler, așa că a rugat-o pe Ana să fie ea cea care cere divorțul. Dacă ea nu va face acest demers până în septembrie, Laur va muta divorțul în instanță. Nimeni și nimic nu îl mai poate întoarce din drum, însă încă mai speră ca separarea să se facă în liniște. Pe cale amiabilă”, a dezvăluit sursa apropiată familiei Reghecampf-Prodan.