FOTO. Fără rușine, Anamaria Prodan s-a pozat fără bikini și sutien: „Știam că dacă fac asta, o să semnez cu oricine”

Giosanu Catinca 03.10.2022, 10:22

Lăsând de o parte divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan duce o viaţă frumoasă şi interesantă. Impresara a pozat dezbrăcată în revista Playboy în anul 2007. Presa centrală titrează că fostul model și-a propus ca la vârsta de 50 de ani să pozeze, din nou, nud, în aceeași revistă pentru bărbați.

Anamaria Prodan, declarațiile momentului

Agentul FIFA a vorbit deschis despre decizia de a poza în revista pentru adulți. Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a povestit în podcastul „La Mijloc” că a avut în spate motive bine întemeiate.

Anamaria Prodan a mărturisit că a pozat în Playboy tocmai pentru că știa că așa va putea semna cu oricine fără să fie nevoie să depună prea mult efort.

Mi-am planificat de când mă știu fiecare pas. Playboy… am știut de ce… de ce… dar de ce. Toată lumea: ,,Dar n-ai nevoie’. Ba da. Pentru că eu știu clar că în momentul în care apar în Playboy, semnez tot ce vreau. Ca jucători”, a afirmat Anamaria Prodan în podcastul găzduit de Codin Maticiuc.

”Arătam de leșinai atunci”

Fiica regretatei artiste Ionela Prodan a spus, de asemenea, că a avut un real succes pe plan profesional după ce a pozat în celebra revistă pentru bărbați.

După ce am pozat în Playboy, eu am semnat tot, tot ce avea Echipa Națională, Mircea Rednic antrenor, Andone antrenor, tot. Arătam de leșinai atunci. Eram în sală toată ziua, când am venit în România, venisem din America, frumos. Am zis: Ia să văd ce fac eu acum aici. Pe atunci eram sculptată. Atunci eram de leșinai. Pe atunci eram fiță. Cine mai era ca mine? Îți trebuia și atitudine ca să porți părul așa.”, a mai spus celebra impresară.

„Eu eram fata cu bani. Toată lumea mă cunoștea”

Agentul FIFA a povestit în cadrul aceluiași podcast cum era viața ei pe vremea comunismului. Impresara avea absolut tot ce-și dorea. Conturile sale erau pline, toți din București o știau, chiar și cei de la cluburile pe care le frecventa în weekenduri și nu numai.

Mi s-a părut penibil să rămân fata Ionelei Prodan. Am crescut într-o generație când toate vedetele timpului aveau copii râzgâiați, așa era, știi. Copii de bani gata, la cluburi în fiecare noapte, nu prea făceai multe pe vremurile alea. Dacă îmi aduc aminte, am pierdut câțiva ani din viață cu perioada aia, dar nu îmi pare rău. (…) Noi, generația asta din 1972, am făcut…am deschis drumurile generațiilor.”, a adăugat impresara.