FOTO. Femeia secretă din viața lui Cristi Borcea locuiește în Germania de ani buni. Niciodată nu a fost sub lumina reflectoarelor

Moldoveanu Camelia / 18.05.2022, 12:08
FOTO. Femeia secretă din viața lui Cristi Borcea locuiește în Germania de ani buni. Niciodată nu a fost sub lumina reflectoarelor

Cristi Borcea este de ani buni în lumina reflectoarelor, însă nu toate detaliile despre viața omului de afaceri sunt cunoscute publicului larg. În viața acestuia există o femeie foarte importantă, însă care locuiește de multă vreme departe de România, în Germania.

Ea este femeia misterioasă din viața lui Cristi Borcea

De-a lungul anilor, Cristi Borcea și-a făcut simțită prezența permanent în presa mondenă. Afacerile, fotbalul și cuceririle omului de afaceri au ținut prima pagină a multor publicații. Cu toate acestea, se cunoscut foarte puține detalii despre familia din care provine fostul patron al clubului Dinamo.

Stere Borcea, tatăl omului de afaceri, a vorbit în urmă cu câțiva ani despre familia sa. Acesta a mărturisit că are trei copiii, două fete și un băiat. Ștefania, fiica cea mică este plecată de mai mulți ani în Germania și are o fiică.

La 24 de ani, am avut primul copil, pe Cristi, apoi pe Violeta, și pe Ștefania. Copiii mei sunt făcuți toți din 3 în 3 ani. Am mai avut un băiat, dar s-a prăpădit, Dumnezeu să-l ierte. Era cel mai frumos. Am în total 10 nepoți. 7 copii de la Cristi, două fete de la Violeta și o fată de la Ștefania care trăiește în Germania”, a declarat Stere Borcea, potrivit stirimondene.fanatik.ro

Între timp Cristi Borcea a mai făcut doi copiii, iar despre Violeta și Ștefania nu cunosc mai multe detalii.

Ștefania, sora cea mică a lui Cristi Borcea
Ștefania, sora cea mică a lui Cristi Borcea

Gigi Becali a dat cărțile pe față: „Copil la eprubetă”

Viața personală a lui Cristi Borcea a fost mereu un subiect pentru primele pagini din ziarele de scandal. Ce-i drept, nici n-ar fi avut cum să fie altfel.

Omul de afaceri a spus mereu că-i plac femeile. Mai ales femeile frumoase. Astfel, în prezent, el se află la cea de-a treia căsnicie și cel de-al 9-lea copil. Pe lângă relațiile oficiale, se zvonește prin „târg” că lista cuceririlor lui Cristi Borcea este una destul de lungă, ba chiar gurile rele spun că ar fi încă „deschisă”.

În urmă cu mai bine de 6 ani, Alina Vidican, căsătorită la acel moment cu Cristi Borcea, afla că soțul ei este tatăl copilului unei alte femei. Bineînțeles, nimeni alta decât Valentina Pelinel.

Cu toate că cea din urmă a evitat multă vreme să spună cu subiect și predicat că Borcea este bărbatul cu care a rămas însărcinată pentru prima dată, Gigi Becali a elucidat rapid misterul. Patronul FCSB, nașul cuplului Borcea – Vidican, a mărturisit la acea vreme că finul lui a făcut un „copil la eprubetă” cu Pelinel.