FOTO. Fiica lui Gigi Becali s-a despărțit după ce și-a prins iubitul cu o altă femeie. Omul de afaceri din Pipera a aflat din ziare!

Mihai Rosoiu / 10.05.2021, 08:48

Fiica lui Gigi Becali s-a despărțit după ce și-a prins iubitul cu o altă femeie. Chiar dacă face parte dintr-o familie extrem de bogată, tânăra nu a putut evita „ale tinereții valuri”. Episodul cu pricina a rănit-o profund pe fata omului de afaceri din Pipera. Mai mult, se pare că Gigi Becali nu a aflat despre eveniment decât după ce informația a răsuflat în presă.

Fiica lui Gigi Becali s-a despărțit după ce și-a prins iubitul cu o altă femeie

Vorbim despre Alexandra, fiica mijlocie a cuplului Gigi și Luminița Becali. Aceasta a avut o relație de lungă durată cu Mihnea Grigoriu. Cel care a renunțat la Alexandra Becali este, la rându-i, un băiat de bani gata. Considerat unul dintre copiii răsfățați ai Capitalei, Mihnea nu a ținut cont de averea blondei și a renunțat la relație.

La scurt timp după ce povestea de iubire dintre Alexandra și Mihnea s-a încheiat, tânărul Don Juan a fost zărit în compania unei frumuseți a României. Evenimentul cu pricina s-a petrecut în urmă cu mai mulți ani. Chiar înainte ca Gigi Becali să-și mărite prima fată, Teodora, sora miresei a rămas fără partener. Mihnea Grigoriu a ales să înceapă o relație amoroasă cu Denisa Hodișan. Aceasta din urmă este un cunoscut model din Oradea, care a participat la mai multe concursuri de frumusețe.

Mihnea Grigoriu, fiul unui personaj controversat

Tânărul care a preferat să o părăsească pe Alexandra Becali face parte parte dintr-o familie extrem de înstărită. Dan Constantin Grigoriu este un general din cadrul Serviciului Român de Informații, iar potrivit unor informații din anturajul acestuia, are o avere considerabilă. De altfel, Mihnea este un împătimit de mașini de lux.

Grigoriu jr. are o colecție impresionantă de autoturisme. Totuși, spre deosebire de alți fii de oameni de afaceri prosperi, Mihnea Grigoriu nu este un obișnuit al cluburilor și localurilor de fițe din Capitală. Asta pentru că adolescența și anii de după i-a petrecut departe de casă. Acesta a fost școlit la Geneva. De altfel, acesta își petrece majoritatea timpului în Elveția, însă nu este rupt de realitatea bucureșteană.

Alexandra Becali, rănită de despărțire

De la episodul cu Alexandra Becali, Mihnea nu a mai apărut în presa mondenă din România. Acesta are o viață publică destul de discretă. Totuși, aparițiile sale în Capitală sunt devorată de presa mondenă din România.

Nici despre viața personală a Alexandrei Becali nu se mai cunosc detalii amănunțite. Fiica mijlocie a lui Gigi Becali nu a mai fost depistată în compania unor parteneri în ultima vreme. Au existat însă mai multe zvonuri, neconfirmate de tânără.

Cât despre Denisa Hodișan, după aventura cu Mihnea, ea a început o relație cu Flick ”Domnul Rimă”, cu care s-a și căsătorit ulterior.