FOTO: Iubita unui fotbalist celebru va reprezenta România la Miss Universe! Tânăra a câștigat deja 13 concursuri de frumusețe

Giosanu Catinca / 23.04.2021, 09:51

Iubita unui fotbalist celebru a fost desemnată, anul trecut, cea mai frumoasă femeie din România. Tânăra în vârstă de 21 de ani va reprezenta țara noastră la Miss Universe, celebrul concurs de frumusețe, care va avea loc în luna mai. Românca are mari șanse să obțină coroana, mai ales că a câştigat până acum 13 concursuri de frumuseţe. Cu cine se iubește bruneta și când va părăsi țara pentru a participa la competiţia mondială care se va desfășura în America?

Iubita unui fotbalist celebru va reprezenta România la Miss Universe!

Bianca Tirsin a câștigat trofeul Miss Universe România în luna decembrie a anului trecut. Datorită acestui titlu, ea ne va reprezenta țara, în America, la concursul Miss Universe, din luna mai.

Vreau să le mulţumesc familiei mele, prietenilor mei, organizaţiei Miss Universe România pentru onoarea de a deveni deţinătoarea titlului. Îi mulţumesc dragii mele echipe, care mă ajută să mă dezvolt ca persoană în fiecare zi. Către toţi cei care mă susţin: vă mulţumesc că sunteţi atât de amabili şi aproape de mine încă din 2017. Vă iubesc!”, a scris Bianca pe contul personal de Instagram în luna decembrie a anului trecut.

La cei 21 de ani ai săi, tânăra din Arad deține deja propria afacere. În paralel, ea merge și la facultate. Este studentă la Facultatea de Management.

De mică am fost o fire independentă, creativă, îndrăzneaţă, dar nu m-am gândit că la 16 ani o să îmi administrez propriul meu business. Şi iată-mă astăzi că îmi administrez propriul magazin online de produse de îngrijire orală. Unul dintre lucrurile mele creative este de a edita clipuri pentru canalul meu de YouTube şi de a scrie articole pentru blog, iar când nu editez şi nu scriu, îmi place foarte mult să mă plimb cu motorul.”, a transmis Bianca Tirsin prin intermediul unui video publicat în mediul online.

Bianca Tirsin, cea mai frumoasă femeie din România
Bianca Tirsin, cea mai frumoasă femeie din România

Tânăra a câștigat deja 13 concursuri de frumusețe

Bianca Tirsin, căci despre ea este vorba, a scris istorie pentru România. Tânăra a câștigat doi ani consecutiv două titluri internaţionale din top cinci la cele mai mari concursuri de frumuseţe din lume. Pe lângă experienţa în cadrul concursurilor de frumuseţe, ea a cochetat şase ani în lumea modellingului, fiind reprezentată şi de agenţia Elite Models din Danemarca, unde a trăit trei ani.

Unul dintre fotbaliștii de la noi trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bianca. Este vorba despre atacantul echipei UTA, Adrian Petre. Arădeanca nu se lasă mai prejos decât iubitul ei și merge la sală, la fel ca și el. Fata a intrat în cantonament de patru luni. Antrenorul nu doar că o instruiește, dar o și stilumează de zor.

Tot timpul îmi stă în spate şi îmi zice: vrei coroana aceea? Chiar vrei? Bun atunci hai să luptăm, pune osul la treabă şi muncă, muncă, muncă. Tind la premiul cel mare la titlul de Miss Universe.”, a dezvăluit Bianca.

Când va pleca în America?

Miss Universe România a anunțat deja când pleacă în Florida, acolo unde se ține loc competiția de frumusețe Miss Universe.

În 16 mai este finala, noi trebuie să fim în 6 sau 7 mai acolo, în Florida, Miami. (…) Am și rochia și e superbă, dar nu pot să vă spun mai multe.”, a mai spus iubita lui Adi Petre, la emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.