FOTO Moment zero! Gestul făcut de Gică Hagi după ce a dat ochii cu președintele Klaus Iohannis

Ștefănescu Dragoș 31.07.2022, 20:55

Gică Hagi a fost invitat în cadrul Festivalului „Săptămâna Haferland”. Acest eveniment este dedicat culturii și tradițiilor săsești din Transilvania. Fostul mare internațional s-a întâlnit cu această ocazie cu președintele Klaus Iohannis dar și cu premierul Nicolae Ciucă. Pentru Hagi a fost momentul perfect pentru a putea schimba câteva cuvinte despre situația fotbalului românesc.

Întâlnire între Gică Hagi și președintele Klaus Iohannis

Gică Hagi a fost invitat în cadrul Festivalului ”Săptămâna Haferland”. Acest eveniment este dedicat culturii și tradițiilor săsești din Transilvania.

În cadrul festivalului, Gică Hagi a avut parte de o întâlnire specială. Fostul mare internațional a profitat de ocazie și a discutat cu președintele României, Klaus Iohannis. Cei doi au schimbat impresii într-un cadru relaxat și au părut extrem de încântați de această ocazie. Premierul Nicolae Ciucă s-a alăturat și el discuției.

Ulterior, pe pagina de Facebook a clubului Farul Constanța au apărut poze de la acest eveniment.

Hagi a confirmat transferul lui Louis Munteanu la Farul

Marți, 26 iulie, s-a aflat că Gică Hagi negociază cu Fiorentina pentru transferul lui Louis Munteanu, jucătorul la care Adi Mutu a visat în această vară. Se pare că antrenorul Farului Constanța a avansat rapid în discuțiile cu italienii și mutarea este în proporții mari realizată.

Gică Hagi a confirmat totul la ultima conferință de presă. El a spus că Louis Munteanu se va alătura în curând lotului pe care îl pregătește și, de asemenea, nu a exclus posibilitatea ca până la încheierea ferestrei de mercato să mai bifeze și alte mutări:

Până în septembrie, ne căutăm lotul ideal, să fim competitivi, să ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din România. Asta încercăm să facem.

Despre Louis au fost discuții, încă sunt, încă nu sunt puse la punct, dar dacă lucrurile sunt normale și el va veni”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare partidei cu Chindia Târgoviște.

Gică Hagi l-a felicitat pe Nicolae Dică după succesul cu Saburtalo. Tehnicianul FCSB-ului a fost extrem de emoționat

La câteva zile după succesul cu Saburtalo, Nicolae Dică a dezvăluit că a primit mai multe mesaje de felicitare. Tehnicianul a fost însă cel mai impresionat de mesajul primit din partea lui Gică Hagi, idolul său din copilărie.

Am primit foarte multe, dar cred că cel mai important mesaj pentru mine a fost de la domnul Hagi.

Un idol al meu şi pentru mine a contat foarte mult. Îmi aduc aminte, în ’94, eram doar un copil când eram pe stradă şi aveam scris pe spate ”Hagi 10”, cu pixul, că nu aveam nici marker atunci, şi cu un tricou alb”, a spus Nicolae Dică.