FOTO. Zâmbete și discuții între Simona Halep și un bărbat misterios, chiar înainte de logodna cu Toni Iuruc. Cum a fost surprinsă campioana

Moldoveanu Camelia / 17.06.2021, 10:17

Imagini inedite cu Simona Halep în compania unui bărbat misterios. Chiar înainte să accepte inelul de logodnă de la Toni Iuruc, jucătoarea de tenis a avut o întâlnire presărată cu tandrețuri. Celebra sportivă n-a ezitat să-i prezinte noua achiziție.

Ce făcea Simona Halep chiar înainte să fie cerută în căsătorie

Simona Halep, întâlnire cu un bărbat misterios înainte de logodna cu Toni Iuruc
Simona Halep, întâlnire cu un bărbat misterios înainte de logodna cu Toni Iuruc

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Toni Iuruc. În urmă cu aproximativ o săptămână celebra jucătoare de tenis a organizat o conferință de presă prin care a anunțat marele eveniment din viața ei. Ulterior acesta s-a retras în compania familiei pentru a sărbători noul statut de femeie logodită.

Înainte ca Toni Iuruc să-i adreseze clasica întrebare „Vrei să fii soția mea?”, Simona Halep s-a întâlnit cu un bărbat misterios. Cei doi s-au văzut la o terasă de fițe din Capitală și au stat de vorbă, bărbatul fiind cel care părea mai prins în discuție. În fața unei cafele, numărul 3 WTA a zâmbit larg și s-a bucurat de compania misterioasă.

La plecare, bărbatul a ținut să o însoțească pe logodnica lui Toni Iuruc până la mașină. Noua achiziție de lux i-a atras atenția misteriosului domn, iar Simona l-a îndemnat să urce la volanul bolidului pentru a analiza cât mai bine fiecare detaliu. Cei doi s-au despărțit îmbrățișându-se. Bărbatul a mai rămas preț de câteva momente după ce Simona Halep s-a urcat la volanul bijuteriei sale pentru a se asigura că iese din parcare fără nicio problemă, potrivit spynews.ro

Toni Iuruc, misiune imposibilă

Omul de afaceri care se află de mai mulți ani într-o relație cu cea mai bună jucătoare de tenis din România, a luat decizia de a se căsători pentru a treia oară. Cererea în căsătorie a avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână, eveniment anunțat în cadrul unei conferințe de presă organizată de Simona Halep.

La puțin timp după ce și-a luat inima în dinți și i-a pus Simonei inelul pe deget, Toni Iuruc a fost surprins într-un magazin oficial Rolex. Nu foarte departe de casa în care locuiește împreună cu iubita sa, undeva prin zona Primăverii din Capitală, omul de afaceri a fost văzut cum vorbea agitat la telefon în timp ce se îndrepta spre magazinul de ceasuri de lux. Potrivit cancan.ro, logodnicul Simonei Halep nu a stat prea mult în magazin și a vorbit în tot acest timp la telefon.

Dacă Toni Iuruc are în plan să-i cumpere un ceas Simonei Halep, campioana fiind o adevărată colecționară, o să fie nevoie de o investiție serioasă. Numărul 3 WTA deține mai multe ceasuri de lux de la brandul Hublot.