Fotografie rară cu Adelina, soția lui Cristi Chivu: Cum arată în cea mai recentă poză fosta prezentatoare de la Antena 1

Alex Cazacu 28.09.2023, 10:46

În urmă cu aproximativ 15 ani, Cristi Chivu și Adelina își jurau iubire eternă în fața preotului. Acum, fostul fotbalist și partenera lui de viață locuiesc în Italia și sunt destul de discreți atunci când vine vorba de viața lor privată. De curând, soția lui Chivu a postat pe rețelele sociale o fotografie cu ea. Iată cum arată acum fosta prezentatoare de la Antena 1.

Imagine rară cu soția lui Cristi Chivu. Cum arată Adelina în cea mai recentă fotografie

Cristi Chivu și Adelina sunt căsătoriți de 15 ani și au două fete împreună, pe Anastasia și pe Natalia. Fostul internațional și partenera lui viață locuiesc în Italia de mai mulți ani și sunt foarte discreți când vine vorba de viața lor personală.

Înainte de a se muta în Peninsulă, Adelina Chivu a renunțat la cariera în televiziune. La începutul lui 2023, fosta prezentatoare de la Antena 1 a fost în România. Ba chiar a apărut la o emisiune de televiziune.

Celebrul cuplu nu prea postează imagini din viața lor de zi cu zi. În ultimul an, Adelina a publicat doar vreo zece fotografii pe rețelele sociale. Cea mai recentă dintre acestea a apărut pe Instagram în urmă cu numai câteva ore, însă a adunat o sumedenie de aprecieri. Poza cu pricina o puteți vizualiza mai jos.

Fotografie rară cu Adelina, soția lui Cristi Chivu. Cum arată în cea mai recentă poză
Fotografie rară cu Adelina, soția lui Cristi Chivu. Cum arată în cea mai recentă poză

Adelina și Cristi au împlinit 15 ani de căsnicie

În vara care tocmai a trecut, Cristi Chivu și Adelina au sărbătorit 15 ani de la căsătorie. Cu această ocazie, soția fostului internațional a postat o imagine de-a dreptul înduioșătoare. În fotografie, Cristi o cuprinde, iar ea radiază de fericire.

La fel ca și acum, postarea respectivă a adunat foarte multe aprecieri din partea fanilor. De asemenea, mulți dintre urmăritorii celor doi au ținut să le transmită cele mai sincere urări. Iată câteva dintre comentariile utilizatorilor:

  • ”Sunteți adorabili împreună! Singurul fotbalist român, care mi-a plăcut vreodată!”
  • ”La mulți ani frumoșilor!”
  • ”Mulți ani fericiți împreună!!!”
  • ”Ha! Azi?? Happy Anniversary you 2! Love you!”
  • ”Să fiți fericiți și să vă iubiți! La mulți ani!”
  • ”O familie super frumoasă!”
  • ”2 frumoși țineți-o tot așa, toate cele bune numai bine vă doresc. Mulți mulți ani frumoși și sănătoși binecuvântați de Domnul până la adânci bătrâneți”.

Pentru cei care nu știu, soția lui Cristi Chivu a fost prezentatoarea știrilor sportive de la Antena 1. În urmă cu câțiva ani, Adelina lăsat în urmă cariera de jurnalist și a decis să plece în Italia împreună cu soțul ei. De atunci, vedeta nu prea a mai apărut pe micile ecrane.

Urmăriți Playsport.ro și pe