Frumoasa Cristina Ich a trecut prin momente groaznice cu Alex Pițurcă: „Ce să vă spun… O perioadă de tot rahatul”

Moldoveanu Camelia / 25.06.2022, 07:38

Cristina Ich a vorbit pentru prima dată deschis despre relația cu Alex Pițurcă, tatăl copilului ei. Se pare că viața „Reginei Instagramului” lângă fiul lui Victor Pițurcă nu este una roz. Noah, copilul pe care îl au împreună, a influențat relația.

Alex Pițurcă și Cristina Ich au avut mari probleme în „paradis”

Invitată în podcast-ul „Vin de-o poveste”, Cristina Ich a răspuns mai multor întrebări „picante”. Radu Țibulcă i-a mărturisit prietenei sale că a primit nenumărate întrebări în secțiunea de comentarii în legătură cu povestea de dragoste dintre ea și Alex Pițurcă.

Cristina Ich a avut un răspuns scut și cuprinzător în ceea ce privește relația cu fiul lui Victor Pițurcă:

Foarte multe dintre întrebări sunt despre relația ta cu Alex”, a început Țibulcă discuția.

A fost o perioadă de tot rahatul”, a răspuns Cristina Ich foarte fermă.

Ulterior, frumoasa moldoveancă a simțit nevoia să dezvolte acest răspuns și a recunoscut că Noah, fiul ei, a fost cel care a ținut-o aproape de Alex Pițurcă:

Dacă nu-l aveam pe Noah (n.r. – băiatul celor doi) îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine”, a continuat Cristina.

„Nu-i vreun generos”

Cristina Ich a recunoscut că abia după ce a devenit mamă a început să-și cunoască partenerul cu adevărat:

El este un om extraordinar, este un om minunat. Un suflet de n-am văzut. Un suflet extraordinar de bun, dar extrem de dificil. Iar noi semănăm extraordinar de mult! Doi oameni care sunt la fel s-au îndrăgostit, au făcut un copil și abia pe urmă au ajuns să se cunoască”.

S-a speculat multă vreme că Alex Pițurcă își ține iubita „în puf” și că aceasta i-a iertat multe greșeli deoarece a primit cadouri scumpe. Însă, Cristina Ich a mărturisit că niciodată nu s-a pus problema de un interes material între ei, mai ales că fiul lui Victor Pițurcă nu este un om generos.

Oamenii se referă la Alexandru de zici că are 250 de kilograme cel puțin, un metru și-o măslină. Alex e un bărbat frumos, adică un bărbat de 1,90, arată incredibil la aproape 40 de ani. Și Alex vreun generos nu e. Cadouri de la el? De la el am inelul de logodnă și la revedere. Nu e cadou, că trebuia să mi-l dea.

Dacă se termină vreodată definitiv să-l ia una să vadă cu ce se alege. Dar eu vă invit de pe-acum. Eu apreciez că nu e un tâmpit să arunce cu banii în stânga și-n dreapta și nu mai știe de capul lui. El e foarte responsabil”, a mai spus Cristina.