”Frustrare cu F mare. Martir neînțeles. A dat 1,5 milioane de euro pe el”. Sorin Cârțu n-a mai suportat și a răbufnit

Mugurel Dumitru 25.09.2023, 22:52
”Frustrare cu F mare. Martir neînțeles. A dat 1,5 milioane de euro pe el”. Sorin Cârțu n-a mai suportat și a răbufnit

CSU Craiova a mai făcut un pas greșit în actuala ediție de campionat și a remizat în deplasare cu U Cluj, scor 1-1.

Oltenii lui Mihai Rotaru sunt pe locul 4, cu 18 puncte, șapte mai puține față de liderul FCSB.

Sorin Cârțu, nervos pe Andrei Ivan: ”Este cea mai mare greşeală”

Evoluția craiovenilor a lăsat din nou de dorit, iar Sorin Cârțu nu a mai suportat și a spus lucrurilor pe nume. Fostul președinte al celor de la CSU l-a luat în colimator pe Andrei Ivan.

”La Ivan este Frustrare, cu F mare. Şi blazare. Nu încearcă deloc să schimbe atitudinea antrenorul sau a celor de la echipă. Se închide în el şi îşi ia o atitudine de blazare. Un martir neînţeles.

Este cea mai mare greşeală să nu îi pese de echipa asta. Se poate spune că nu îi pasă decât de el. Prin multe exemple poţi să îi spui această caracteristică egocentristă.

Mihai Rotaru a renunţat la 1,5 milioane de euro ca să îl readucă pe Andrei Ivan. În România e ca şi cum ai cumpăra un jucător pe 1,5 milioane de euro, cum a fost Gigi Becali cu Miculescu.

Aşa şi Rotaru a dat 1,5 milioane pe Ivan. De ce să te simţi nedreptăţit, de ce să ai atitudinea asta. Mihai Rotaru i-a făcut contract până în 2027. Tu trebuie să munceşti şi în toate acţiunile pe care le faci, apărătorul nu are voie să ştie pe ce picior driblezi.

De multe ori este contrat de apărător. Mereu vrea să îşi facă pe piciorul drept driblingul şi deja lumea ştie. Chiar dacă uneori o face bine pe piciorul drept, de ce să nu poţi să faci un dribling pe piciorul stâng”, a spus Cârțu, conform fanatik.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe