„Fugarul” Laurențiu Reghecampf a părăsit România chiar înainte de a semna cu CSU Craiova. Alături de antrenor a apărut o tânără necunoscută

Mihai Rosoiu / 27.07.2021, 11:54

Noul antrenor al știgătoarei Cupei României și a Supercupei este Laurențiu Reghecampf. După demiterea grecului Ouzounidis și eșecu dur cu FCSB, Mihai Rotaru și-a pus antrenor la echipă. Înainte de a-și da acordul pentru preluarea Craiovei, tehnicianul a petrecut câteva zile departe de țară. „Fugarul” Laurențiu Reghecampf a părăsit România pentru o scurtă vacanță.

Soțul Anei Prodan s-a relaxat în însortia Grecie, unde a fost însoțit de un grup de prieteni. Printre cei alături de care s-a distrat s-a aflat și o tânără, pe care paparazzi SpyNews au reușit să o identifice.

Unde s-a oprit „fugarul” Laurențiu Reghecampf după ce a părăsit România

Sătul de problemele care l-au măcinat în ultimele luni, Laurențiu Reghecampf a plecat din țară pentru a se odihni. „Neamțul” nu a mers singur în Grecia, ci însoțit de un grup de prieteni. Printre apropiații tehnicianului s-a aflat și o tânără superbă, despre care sursa citată susține că iubita unuia dintre prietenii lui Reghe aflați în Grecia.

Românii în frunte cu Laurențiu Reghecampf s-au oprit la un local de fițe din zona în care au ales să-și petreacă zilele de vacanță. Au mâncat, au băut un pahar de vin și au socializat până aproape de miezul nopții.

În imaginile publicate de SpyNews.ro se poate observa că între antrenor și cuplul respectiv există o strânsă relație de amiciție. Tânăra misterioasă s-a aflat mai mereu în preajma antrenorului. Mai mult, pe fotografii se observă cum la un moment dat, bruneta îi oferă o bucată din peștele comandat de aceasta.

Laurențiu Reghecampf are mari probleme de familie

În această vară, vestea divorțului de Anamaria Prodan a explodat în presa din România. Într-un interviu exclusiv acordat PlaySport, Anamaria Prodan a vorbit despre presupusele infidelități ale antrenorului. Pentru prima dată de când formează un cuplu, Prodan a recunoscut că familia sa trece prin momente foarte dificile.

Față de alte dăți, impresara a admis că în „paradisul familial” au început să apară scurt-circuite. Mai mult, Laurențiu Reghecampf a recunoscut că divorțează de Anamaria Prodan. În schimb, impresara a negat cu vehemență această ipoteză.

Pot să merg să jur pe orice icoană, la orice biserică, că eu și Reghecampf am avut o relație absolut normală, o căsnicie frumoasă în care ne-am sprijinit, ne-am crescut unul pe altul și ne-am iubit mult. Numai că fiind înconjurați de atâta ură, invidie, ispite și multe anturaje proaste, se poate întâmpla ca soțul meu, câteodată, să aibă o percepție greșită asupra lucrurilor. Știu despre aceste zvonuri, știu că și Gigi Becali a spus aceste lucruri peste tot. Eu acum vorbesc în numele meu, numai al meu, cum am văzut și am simțit lucrurile. Eu nu sunt nici prostituată, nici swingeriță, nu caut să agăț bărbați cu bani”, declara în urmă cu ceva vreme Anamaria Prodan.