Gabriel Torje confirmă că a semnat noul contract: „Da, e adevărat”. Unde va juca fostul fotbalist al lui Dinamo. Exclusiv

Cosmin Olteanu 07.06.2023, 17:37
Gabriel Torje confirmă că a semnat noul contract: „Da, e adevărat”. Unde va juca fostul fotbalist al lui Dinamo. Exclusiv

Gabriel Torje a confirmat, în exclusivitate, pentru PlaySport, că a semnat noul contract. Fostul fotbalist al lui Dinamo și-a găsit angajament pentru sezonul următor.

În ultimele șase luni, Gabriel Torje a evoluat pentru Genclerbirligi, echipă care a terminat pe locul 15 în sezonul recent încheiat din liga a doua a Turciei. Contractul internaționalului român, semnat la începutul anului, a expirat în această vară.

Gabriel Torje confirmă că a semnat noul contract

Gabriel Torje a confirmat informațiile apărute în Turcia, conform cărora și-a prelungit contractul cu Genclerbirligi. Acesta spune că noua înțelegere este valabilă până în vara lui 2024.

„Da, e adevărat (n.r. că și-a prelungit contractul cu Genclerbirligi). Pe un an de zile am prelungit. O să plec mâine în vacanță”, a declarat Gabriel Torje, în exclusivitate, pentru PlaySport.

Extrema, în varstă de 33 de ani, a dat două goluri și o pasă decisivă în cele nouă meciuri bifate pentru Genclerbirligi, în sezonul recent încheiat.

Gabriel Torje, campion cu Farul

Gabriel Torje a prins o jumătate de sezon la Farul Constanța, înainte de a semna, în luna ianuarie, cu Genclerbirligi. Astfel că internaționalul român și-a trecut în palmares un titlu, la finalul actualului sezon, având în vedere că Farul a câștigat campionatul.

„A fost o discuție cu domnul Iașko, înainte de Crăciun. Mi s-a comunicat că ar fi ok să renunțăm și asta a fost tot. Nu mi s-a spus ceva în mod special, vreun motiv.

(n.r. Nu cu Gică Hagi trebuia să vorbești?) Nu știu, eu am vorbit cu domnul Iașko. El m-a sunat, am pregătit toate hârtiile. Mi-am luat la revedere de la toată lumea la Constanța. I-am mulțumit domnului Hagi pentru modul în care s-a comportat cu mine cât am fost acolo, că m-a ajutat. Asta a fost tot.

Da, a fost o experiență plăcută, mai ales că m-am reîntâlnit și am lucrat cu Gică Hagi. M-am bucurat foarte mult. Îi mulțumesc pe această cale.

Sper să aibă un retur de campionat și un play-off cât mai reușite, să câștige cât mai multe meciuri și să iasă campioni. Dacă ies ei campioni, ies și eu”, spunea Gabriel Torje, în luna ianuarie, după ce s-a despărțit de Farul, pentru Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe