Gata, Anamaria Prodan a primit lovitura cea mare! Gigi Becali a făcut anunțul în această dimineață

Bordei Radu / 29.11.2021, 14:28
Gata, Anamaria Prodan a primit lovitura cea mare! Gigi Becali a făcut anunțul în această dimineață

Anamaria Prodan a mai primit o veste proastă și se anunță un nou scandal mare, în fotbalul românesc. După Dennis Man, impresara va trebui să mai piardă un talent care poate să îi aducă bani importanți. Vestea a fost anunțată chiar de finanțatorul echipei la care este legitimat.

Ianis Stoica este noua senzație din trupa lui Toni Petrea. Gigi Becali a anunțat, deja, că are pe masă o ofertă tentantă, de la Arsenal Londra. 7,5 milioane de euro ar oferi „tunarii” conform latifundiarului. Dacă această mutare se va petrece, Anamaria Prodan nu va fi impicată deloc.

Anamaria Prodan a primit o veste proastă. Ianis Stoica este gata să fugă tocmai la rivalii de moarte a impresarei

Impresara a tot declarat în ultimele zile că nu se teme că îl va pierde pe Ianis Stoica. Acesta ar avea un contract solid cu aceasta. Agenta a pățit același lucru și cu Dennis Man, cu care se judecă acum și căruia îi solicită 500.000 de euro. Tot frații Becali ar fi oamenii care să beneficieze și de eventuala „dezertare” a lui Ianis Stoica.

M-a sunat Giovanni și mi-a zis că a venit tatăl fotbalistului la el, ca să îl reprezinte pe băiat. I-am spus că nu este treaba mea, deci nu trebuie să îmi ceară acordul. Este problema lor, a declarat Gigi Becali, la Pro X

Transferul lui Man a declanșat un scandal uriaș între Gigi Becali și Anamaria Prodan. Mai ales impresara a avut declarații extrem de dure la adresa latifundiarului.

Nu cred că va fi scandal, ce treabă am eu? E problema domniei sale dacă jucătorii vor să plece. Eu nu mă amestec, chiar nu vreau să mai am de-a face cu ea, nu vreau să mai aud. Cât despre Ianis, am încredere în el, este un marcator, are și tehnică, chiar e un fotbalist rar, a comentat Gigi Becali.

Becali nu mai vrea să îl dea la Arsenal pe Ianis Stoica. „Vreau să iau mai mult”

7,5 milioane de euro ar fi pus pe masă Arsenal, pentru transferul lui Ianis Stoica. O sumă impresionantă, pentru un jucător de 18 ani care a început să se remarce doar în acest sezon. Becali are, însă, alte planuri.

Eu vreau ca Ianis să mai rămână încă trei ani la FCSB, să iau 50 de milioane pe el. El, la 22-23 de ani, va fi copt. Și acum, la 18 ani, este foarte bine, dar la 21 de ani, va fi mult mai puternic. Eu gândesc așa, dacă am un jucător de 20 de milioane, vreau să îl dau cu 40, a comentat patronul FCSB