Gigi Becali a surprins prin ultima achiziție făcută. Taxele vamale au costat o avere

Giosanu Catinca / 22.12.2021, 18:45
Gigi Becali a surprins prin ultima achiziție făcută. Taxele vamale au costat o avere

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a surprins prin ultima achiziție făcută. Deși a avertizat că nu mai este dispus să arunce cu banii familiei sale, latifundiarul a făcut o achiziție pentru care a plătit o întreagă avere. Numai taxele vamale s-au ridicat la 30.000 de euro.

”N-o să dau de la mine niciun leu”

Gigi Becali a anunțat că vrea să renunțe la Constantin Budescu și Claudiu Keșeru, doi dintre cel mai bine plătiți fotbaliști ai echipei, cu 20, respectiv 25 de mii de euro pe lună. Cât despre jucătorul cu cel mai mare salariu, Florin Tănase, plătit cu 30 de mii de euro lunar, acesta are mari șanse să plece, la Al Nasr, în Emiratele Arabe Unite, în schimbul a 3 milioane de euro.

Finanțatorul celor de la FCSB a răbufnit după remiza albă cu Sepsi și a avertizat că nu are de gând să mai consume bani în fotbal.

Nu mai dau eu banii lui Dumnezeu ca să se joace unii cu o minge. Clubul mai are bani pentru încă două sezoane, că am încasat suma de la Parma pentru Man și va mai pleca acum și Florin Tănase.

Cât timp mai am fotbaliști de vândut, mergem mai departe. Când n-o să mai vând pe nimeni, n-o să dau de la mine niciun leu ca să completez bugetul. Cinci sute la sută, nu mai pun niciun ban!”, a explicat Becali, într-o intervenție la Pro X.

Ultima ispravă a lui Gigi Becali

În ciuda declarațiilor făcute, Gigi Becali a achiziționat câteva clopote pentru biserica din curtea cantonamentului. Articolele au fost cumpărate pentru biserica pe care Becali a construit-o lângă baza de pregătire a echipei. Șeful proiectului „Cumpărarea și instalarea clopotelor” a fost Alexandru Tudor, fostul arbitru devenit omul de încredere al lui Gigi Becali.

Vicecampioana României a achitat nu mai puțin de 145.000 de euro pentru 14 clopote. Cel mai mare dintre clopote măsoară o înălțime de doi metri, are 4,3 tone și a costat 100.000 de euro.

Pentru celelalte 13 clopote, societatea SC FC FCSB SA a plătit 45.000 de euro! Conform surselor din Biroul Vamal de Interior Ilfov, FCSB a mai plătit 30.000 de euro pentru taxele vamale pentru importarea clopotelor. Acestea au fost aduse tocmai din Rusia.