Gigi Becali a vrut să-i fure iubita lui Gică Hagi. Cei doi au sărit la bătaie din cauza unei balerine

Moldoveanu Camelia / 16.04.2021, 13:31

Gică Hagi l-a prins pe Gigi Becali în aceeași cameră de hotel cu iubita lui. Latifundiarul din Pipera a încercat să-i fure iubita „Regelui”. Cei doi au sărit la bătaie din cauza unei balerine celebre de la Teatrul Fantasio. Povestea a fost dezvăluită de cel mai bun prieten din tinerețe al antrenorului.

Gigi Becali l-a abordat pe Hagi ispitindu-l cu iaurt de oaie

Cei doi „monștrii” ai fotbalului românesc, unul din postura de patron de club și celălalt făcând istorie ca fotbalist, dar impresionând și ca antrenor, se cunosc de o viață. Din spusele celui mai bun prieten din tinerețe a „Regelui”, Hristu Mihale, Gigi l-a abordat pe Gică pentru prima dată în anul 1984.

Datorită lui Victor Becali, Gigi a început să se infiltreze și el în lumea sportului. La un meci din Regie, „Țânțarul” (Gigi) l-a abordat pe Gică cu niște iaurt proaspăt de oaie.

Gigi Becali, un personaj care-și făcea veacul prin restaurantele bucureștene de lux, a venit la un meci al Sportului, în Regie. La finalul partidei, Gigi, poreclit „Țânțarul” pe-atunci, l-a abordat pe Hagi cu tupeu, ispitindu-l cu niște iaurt proaspăt de oaie! Gică n-a zis „nu”, că-i plăcea iaurtul, și – tot cărând iaurt pentru Gică – Gigi a reușit să se infiltreze în cercul nostru de cunoștințe. Avea de unde să aducă iaurt, căci tatăl său deținea vreo 600 de oi. Mai apoi, pe măsură ce trecea timpul, Gigi forța nota, un pic câte un pic. Ba apărea la două noaptea cu câte doua fete și o oală cu iaurt, ba trimitea pe cineva cu iaurtul și venea el separat, cu fetele”, povestea Mihale în 2004 pentru Libertatea.

„Țânțarul” Gigi a vrut să-i fure iubita „Regelui”

Nu doar că se cunosc din tinerețe, dar cei doi s-au și înrudit în 1994, practic la 10 ani distanță de perioada în care Gigi căra iaurt pentru legendarul fotbalist. „Regele” îi este naș de cununie lui Gigi Becali.

Cu toate acestea, ei nu s-au înțeles mereu foarte bine. Din spusele aceleiași surse, a existat un episod tensionat din cauza unei femei. „Regele” a fost extrem de îndrăgostit de o balerină.

Într-un local cochet de pe Calea Moșilor, intitulat de noi >, se adunau pe vremuri toate stewardesele de la Tarom, ața că mai treceam și eu și Gică pe acolo. Că mai toți fotbaliștii, eram clienți fideli, deși Gică se îndrăgostise deja lulea de o dansatoare a Teatrului Fantasio, Judith Peznes pe numele ei. Cum pe acolo venea și Gigi, care evoluase enorm ca tupeu, n-a trecut mult și > a început să-i facă avansuri lui Judith, deși știa că-i prietena lui Hagi.”, a mai povestit cel mai bun prieten al lui Gică Hagi.

Hagi și-a prins iubita în cameră cu Gigi

Cu toate că „Țânțarul” știa de relația dintre „Rege” și dansatoarea de la teatru, cuceritorul Gigi nu s-a gândit nicio clipă la asta. Așa cum mărturisea și Mihale, la acea vreme tânărul Becali cunoștea ce-i viața și asta reprezenta un mare atu în fața balerinei.

Cum Gigi cunoștea ce-i viața, fata aproape că-i picase în plasă. Noroc că, într-o zi, vine Gică neanunțat la Ileana, matroana sau ”mama stewardeselor”. Află de la ea că Gigi e într-o camera cu Judith. Normal, Gică, negru de supărare, a intrat peste ei în cameră, împreună cu mine, dar acolo nu era nimic compromițător, că Judith stătea pe canapea, iar Gigi la masă.”

Cei doi au sărit la bătaie din cauza balerinei

Noaptea s-a încheiat cu o mare „furtună” între cei doi. Balerina Judith a devenit motiv de încăierare între Gigi și Gică. „Regele” a fost primul care a sărit la bătaie, iar relația cu tânăra dansatoare n-a mai durat mult.

Gică a sărit la bătaie, Gigi la fel, dar i-am despărțit și s-a lăsat doar cu reproșuri si înjurături. Ulterior, deși Gică o iubea la nebunie pe Judith, relația s-a sfârșit la intervenția părinților lui Hagi, care nu o agreau!”, a povestit Hristu Mihale.

„Țânțarul” și „Regele” s-au împăcat imediat după încăierare

Gigi a continuat să țină legătura cu Hagi, mai ales cp avea de partea lui experiența și șmecheria care-i lipseau lui Gică. Ba mai mult, Gică îi dăduse și o cheie de la apartamentul nostru. Venea când voia și făcea ce-i trecea prin cap”.

Relația dintre Gică Hagi și Hristu Mihale s-a răcit din cauza lui Becali. Însă au continuat toți trei să se învârtă prin aceleași cercuri și să se viziteze destul de des.