Lovit de COVID-19 în toiul nopții, a fost salvat de Gigi Becali. „Vine Luțu imediat”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 22.10.2021, 08:29
Lovit de COVID-19 în toiul nopții, a fost salvat de Gigi Becali. „Vine Luțu imediat”

Gigi Becali este cunoscut pentru faptul că a ajutat foarte mulți oameni din România, inclusiv oameni de fotbal, să depășească infectarea cu SARS-CoV-2. Patronul de la FCSB le-a furnizat acestora medicamente de care statul român nu dispune sau pe care nu le-a aprobat încă.

Dumitru Dragomir a povestit cum a scăpat de Covid-19 datorită lui Gigi Becali

Ultimul om de fotbal „salvat” de „tratamentul lui Gigi Becali” a fost Dumitru Dragomir. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că a trecut de două ori prin această boală.

În primă fază el s-a dus la spital, iar a doua oară l-a contactat pe Gigi Becali. În stilul său caracteristic, finanțatorul echipei roș-albastre a sărit imediat în ajutorul prietenului său și l-a trimis pe Ionuț Luțu, omul său de încredere, să îi ducă lui Dragomir tot ce avea nevoie.

Mă durea în gât, capul. Nu putea să respir, simțeam că mor. M-au internat două zile, au băgat eritromicină în mine puternic și a treia zi eram acasă. A doua oară, l-am sunat pe Gigi, «vine Luțu imediat!». Am vorbit azi cu Gigi Becali, dar el nu e îngrijorat, că are medicamente, a dat la tot orașul. Arbidol și Ivermectină.

Am fost la el, avea două tăvi cu ce să iei, un plic pentru câteva zile, câte să iei și unul cu Ivermectină. Am luat și eu. Când am avut, l-am sunat la 12 noaptea și la 12 noaptea și jumate, Luțu a venit și mi le-a adus. Mă dureau toți mușchii, toate oasele, parcă eram bătut de cineva”, a spus Dumitru Dragomir potrivit ProSport.

Patronul de la FCSB rămâne ferm împotriva vaccinării anti-Covid

Astfel, se poate spune că Gigi Becali are o altă „strategie” în combaterea acestei boli decât autoritățile sanitare din România. Omul de afaceri a spus în nenumărate rânduri că se opune vaccinării.

În schimb, el susține testarea periodică, inclusiv pentru jucătorii din Liga 1 care sunt vaccinați. Și de asemenea, continuă să pună la dispoziția spitalelor și a oamenilor bolnavi acest tip de medicamente.

Eu am vrut sa mă retrag din viața publică, dar este cam imposibil. Eu am intrat la Realitatea, dar eu nu voiam sa intru. Am zis ca ei mă întreabă de fotbal, iar eu le zic de vaccin, ei întreabă una, eu le zic alta. Eu nu spun chiar toate, dar spun si eu pentru oamenii care mă iubesc, care sunt luminați, să nu facă vaccinul. Cum alții îndeamnă și nu te lasă să faci aia, aia, și noi avem o opinie. Nu vreau înainte să spun, dar am nădejde.

Eu nu am dat ordin, că nu sunt sclavi. M-au întrebat: „Facem vaccin?” Eu le-am zis: „Dacă vreți să nu mai faceți copii, faceți vaccin. Dacă vreți peste 4-5 ani să aveți niște boli autoimune, faceți vaccin!”. Este părerea mea. Eu îi cred pe cei care spun că vaccinul va crea probleme mari. Nu va mai spun altele, că modifica ADN-ul, ca nu mai ești om, ești trans-om. Haideți să vedem finalul, noi vom fi națiune imunizată natural și să vedem popoarele peste 2-3 ani. Eu vorbesc despre echipa mea, că nu se vaccinează, iar lumea dacă vrea sa ma creadă bine”, a fost ultima părere exprimată de Gigi Becali despre vaccinul anti-Covid, la Pro X.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

CFR Cluj, lecție pentru FCSB. După discursul anti-Covid al lui Gigi Becali, Varga a luat o decizie radicală