Gigi Becali mai ia un jucător, în aceeași zi cu David Miculescu. Rotaru, făcut K.O. de patronul FCSB

Giosanu Catinca 01.08.2022, 13:15
Gigi Becali mai ia un jucător, în aceeași zi cu David Miculescu. Rotaru, făcut K.O. de patronul FCSB

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, continuă să investească la FCSB. Milionarul din Pipera a anunțat că va mai lua un jucător, în aceeași zi cu David Miculescu.

Gigi Becali, anunț neașteptat

Latinfundiarul a luat o decizie neașteptată după ce FCSB s-a calificat în turul al treilea preliminar al Europa Conference League. Finanțatorul roș-albaștrilor caută să își întărească lotul și transferă doi jucători deodată.

În primă fază, Gigi Becali s-a gândit să îl transfere pe Pavol Safranko. Fotbalistul de 27 de ani i-a atras atenția omului de afaceri, însă va rămâne în continuare la Mamelodi Sundowns FC. Ulterior, afaceristul din Pipera și-a îndreptat atenția către un alt jucător pe care l-a și convins să vină la FCSB.

Presa centrală notează că finanțatorul roș-albaștrilor s-a înțeles cu cei de la CS Mioveni să îl transfere pe Bogdan Rusu. Atacantul român urmează să ajungă astăzi la București.

Astăzi, David Miculescu şi Bogdan Rusu se vor prezenta la antrenamentele echipei. Mâine se vor urca în avion alături de restul jucătorilor şi vor fi fotbalişti de Europa.”, a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

”Mi s-a îndeplinit visul”

Celălalt român, David Miculescu, a ajuns deja la palatul lui Gigi Becali și urmează să semneze contractul. Mijlocașul ofensiv va fi trecut pe lista înaintată la UEFA pentru meciurile din Conference League. El nu a venit singur la București. A fost însoțit de impresarul Cătălin Sărmășan.

Sunt pregătit, nu pot să spun foarte multe, am venit la niște discuții și pot spune mai multe după ce voi semna contractul. Normal că sunt pregătit să joc în cupele europene, sunt optimist, de abia aștept, dacă voi semna contractul, să îmi ajut echipa și să câștigăm.

Tot timpul mi-am dorit să ajung la Steaua (n.r. FCSB), mai ales că este o echipă puternică și mi s-a îndeplinit visul. Pentru asta m-am apucat de fotbal, să ajung la o echipă foarte bună, sunt foarte bucuros că am făcut pasul acum și vreau să îmi ajut echipa cât de bine pot. Realizez că este presiune, dar așa e oriunde, la orice echipă mare și sper că voi face față. L-am avut idol doar pe Gheorghe Hagi.”, a declarat David Miculescu, după ce a aterizat la București.

Bogdan Rusu a fost dorit și de Universitatea Craiova

Atacantul Bogdan Rusu a fost dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova. Gigi Becali l-a convins însă să o lase pe CS Mioveni și să semneze cu formația pe care o finanțează.

Înțelegerea dintre CS Mioveni și Universitatea Craiova a picat după ce argeșenii au aflat care sunt pretențiile salariale ale oltenilor.

Noi înțelegem dorința jucătorului de a merge la Craiova, însă avem și noi socotelile noastre. Știm că cei de la Universitatea vor să facă business, dar nici la Mioveni nu sunt fraieri. L-au dat pe Vînă peste tot, l-au propus și la noi, nu-l vrem, dacă era bun juca la ei. Conducerea noastră tratează în continuare și noi am înaintat o propunere clară, o sumă de bani și Dan Nistor la schimb. Vînă nu intră în calcul. Craiova ia trei milioane pe Markovic și noi să-l dăm pe Rusu cum vor ei, nu se poate chiar așa. În plus antrenorul are și el socotelile lui, ce facem, trecem peste el? Nu ar fi corect pentru că a menținut echipa în primul eșalon și și-a asumat un obiectiv. Domnul Pelici are un cuvânt important în această tranzacție, trebuie să-l ascultăm!”, a spus primarul din Mioveni pentru PlaySport.ro.