Gigi Becali nu a mai suportat și a spus adevărul despre relația cu Nuțu Cămătaru: „Eu nu eram ultimul fraier”

Moldoveanu Camelia / 29.11.2021, 17:21
Gigi Becali nu a mai suportat și a spus adevărul despre relația cu Nuțu Cămătaru: „Eu nu eram ultimul fraier”

Cartea lui Codin Maticiuc, „Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri”, l-a determinat pe Gigi Becali să spună tot adevărul. Cu toate că a recunoscut relația pe care a avut-o cu Ion Balint, temutul interlop, patronul FCSB spune că nu s-a aflat în categoria „fraierilor”.

Gigi Becali a spus tot adevărul despre relația pe care a avut-o cu Nuțu Cămătaru

Cartea „Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri” a produs o adevărată undă de șoc în lumea fotbalului. Se pare că personajul principal, Ion Balint ar fi fost la un pas să preia FCSB-ul (Steaua la acea vreme), însă acesta l-a recomandat pe Gigi Becali.

Mai mult, temutul interlop român ar fi deținut trei jucători importanți ai Stelei în anul 2000: Marian Aliuță, Florin Dumitru și Mirel Rădoi. Cel din urmă, fostul selecționer al naționalei României, ar fi fost cumpărat în alb de către Nuțu Cămătaru.

Gigi Becali neagă dezvăluirile făcute de Codin Maticiuc, însă recunoaște că împrumuta bani de la Ion Balint.

Astea sunt niște minciuni… Eu ce relație aveam cu Nuțu, când eram pe la cazino, îi ceream o sută-două sute de mii de euro, a doua zi îi dădeam înapoi.

Atât a fost. Eu nu eram fraier. Niciodată nu am spus ca cineva să bată pe cineva. Mereu când cineva voia să bată pe cineva, eu mă opuneam. Eu habar nu am de așa ceva. Mi-e și rușine să comentez aceste lucruri”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Dezvăluirile șocante ale lui Nuțu Cămătaru. „Voia să îl antrenez să se bată cu Corsicanu”

Nu de puține ori s-a vorbit despre relațiile dintre Nuțu Cămătaru, unul din imaginile emblematice ale lumii interlope și Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB. Se pare că Becali ar fi apelat la Nuțu, în tinerețe, când mai avea nevoie de ceva. Un episod incredibil este povestit în noua carte a lui Maticiuc.

Se pare că Becali era sunat des și amenințat de Gigi Corsicanu, liderul galeriei rivale, din Giulești. Acesta din urmă chiar îi jignea și amenința fetițele lui Becali, spre exasperarea patronului din Pipera. Acesta chiar l-a sunat pe Nuțu și i-a propus să îl antreneze pentru a se putea bate cu șeful suporterilor rapidiști. Omul din fruntea Clanului Cămătarilor a decis să îl ajute personal pe latifundiar. Nuțu și câțiva apropiați l-ar fi așteptat pe Gigi Corsicanu, într-o seară, când acesta pleca de la un restaurant.

Era cu un văr de-ai lui Fane Spoitoru și cu niște arbitri. L-am pândit să se despartă de ăia și când s-a suit într-un taxi, l-am blocat cu mașinile. Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam pe el și pe acela al lui Fane. Ăluia i-am dat doar un pumn în piept de și-a pierdut aerul și i-am zis să stea cuminte. Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat, se povestește în carte