Gigi Becali, prima reacție după ce Vasile Dîncu a retras propunerea legislativă de modificare a Legii Sportului: „Așa i s-a cerut”

Cosmin Olteanu 30.05.2023, 17:26
Gigi Becali, prima reacție după ce Vasile Dîncu a retras propunerea legislativă de modificare a Legii Sportului: „Așa i s-a cerut”

Gigi Becali a oferit prima reacție după ce Vasile Dîncu a retras propunerea legislativă de modificare a Legii Sportului.

Modificarea Legii Sportului ar fi ajutat-o foarte mult pe CSA Steaua. În cazul în care această modificare s-ar fi produs, „militarii” ar fi primit drept de promovare în primul eșalon.

Gigi Becali, prima reacție după ce Vasile Dîncu a retras propunerea legislativă de modificare a Legii Sportului

Patronul FCSB-ului susține că Vasile Dîncu a fost obligat să retragă propunerea legislativă, deoarece fotbalul românesc risca să primească sancțiuni dure din partea UEFA.

„Tată, stați liniștiți că nu știți voi multe. Lui Dîncu i s-a spus să retragă sigur inițiativa asta. Vedeți că are niște prieteni prin FRF, iar noi riscam să fim scoși din cupele europene și o încurcam și cu echipa națională. Voi credeți că ăștia de la FRF nu s-au interesat și ei pe la UEFA?

Ni s-a spus clar ce o să pățim, iar Dîncu a fost informat de ce scandal ne paște. Ați văzut ce a pățit și Real Madrid? Nu ați văzut că au fost puși să dea niște bani înapoi? Investigați voi cazul Real Madrid și să i-l dați și lui Talpan. Dacă nu dădeau banii înapoi, Real era scoasă din cupele europene”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Ce spune Vasile Dîncu despre retragerea propunerii legislative de modificare a Legii Sportului

Printr-o postare pe Facebook, Vasile Dîncu a explicat motivele pentru care a decis să retragă propunerea legislativă de modificare a Legii Sportului.

„Am solicitat Biroului Permanent al Senatului retragerea propunerii legislative pentru modificarea art. 31 din Legea educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000, înregistrată cu numărul L309/2023 pe care am inițiat-o, în luna aprilie, alături de colegii mei Radu Mihai Popa și Bogdan Constantin Matei. Am luat această decizie în urma celor două avize negative primite din partea Consiliului Legislativ și al Consiliului Economic și Social.

Cele două avize, cu caracter consultativ, nu răspund esenței propunerii noastre legislative, dar din respect pentru democrație le acceptăm”, este o parte din mesajul lui Vasile Dîncu, postat pe Facebook.

Urmăriți Playsport.ro și pe