Gigi Becali primește o lovitură cruntă, după ce a aflat că își poate pierde numele

Giosanu Catinca / 07.08.2022, 10:38
Gigi Becali primește o lovitură cruntă, după ce a aflat că își poate pierde numele

Un român stabilit în Germania a declarat că brandul „Becali” îi aparține lui. Individul spune că milionarul trebuie să îi ceară acordul ca să îl folosească. Cine este omul care l-a pus la punct pe pantronul echipei roș-albastre.

Gigi Becali, lovitură de proporții

Ovidiu Christian Altmann i-a luat prin surprindere pe fanii lui Gigi Becali cu ultimele declarații. Bărbatul s-a enervat în momentul în care a aflat că patronul FCSB-ului și-a inaugurat un hotel care poartă numele familiei, în stațiunea Venus. Imediat el a ieșit public și a afirmat că latifundiarul din Pipera nu are niciun drept să folosească brandul „Becali”.

Hotelul lui Gigi Becali și-a deschis porțile la începutul verii. Amplasamentul este situat pe una dintre cele mai frumoase plaje de la malul Mării Negre. Zona este frecventată, de regulă, de oameni care stau foarte bine din punct de vedere financiar.

”Nu are acest drept”

De hotelul lui Gigi Becali se ocupă fiica cea mare a afaceristului, Teodora Becali Mincu. Finanțatorul echipei roș-albastre ar putea întâmpina probleme din cauză că Ovidiu Christian Altmann nu și-a dat acordul ca el să folosească brandul „Becali”.

Milionarul din Pipera este acuzat că ar folosi ilegal brandul „Becali”. Românul stabilit în Germania a explicat că el deține acest brand încă din 2006. Asta înseamnă că latifundiarul din Pipera nu poate folosi această marcă în niciun scop fără aprobarea lui Ovidiu Christian Altmann.

Am văzut că dânsul și-a inaugurat un hotel în Venus, care poartă numele Becali Hotel. Ceva s-a întâmplat, pentru că nu are acest drept.

Nu știu cum a reușit, deoarece eu dețin această marcă din 2006, este înregistrată în Germania, pe când România nu era în UE. De la aderarea României la UE, în anul 2007, eu am dreptul și peste România cu acest brand.”, a declarat Ovidiu Christian Altmann, potrivit cancan.ro.

”Becali a încercat să-și înregistreze numele de familie, dar cererea i-a fost respinsă de OSIM”

Bărbatul nu înțelege cum a fost posibil ca Gigi Becali să înregistreze brandul în România, în condițiile în care OSIM nu permite acest lucru.

În România, în Germania și cred că și în alte țări din UE, nu ai voie să-ți înregistrezi numele de familie ca brand. De exemplu, Boris Becker, fostul mare jucător de tenis, nici el nu poate să facă asta în Germania.

În altă țară ar putea, da, fără probleme. Domnul Becali a încercat să-și înregistreze numele de familie, dar cererea i-a fost respinsă de OSIM România. La o întâlnire la «Ambiance», cu mai mulți oameni, printre care și Lucian Becali, am aflat de această problemă și atunci am venit eu cu propunerea.”, a mai spus Ovidiu Christian Altmann.