Gigi Becali șochează: „Patriarhul Daniel nu s-a vaccinat”. Ce îl face să spună asta: „Știu sigur!”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 19.01.2022, 14:00
Gigi Becali șochează: „Patriarhul Daniel nu s-a vaccinat”. Ce îl face să spună asta: „Știu sigur!”

Gigi Becali continuă să aibă o atitudine radicală împotriva vaccinului anti-Covid-19. Finanțatorul de la FCSB a spus în mai multe rânduri că va refuza cu orice preț acest act medical și le-a transmis jucătorilor și angajaților săi să facă același lucru.

Gigi Becali își continuă lupta cu vaccinul anti-Covid-19

Omul de afaceri susține că acest vaccin va avea efecte adverse dăunătoare sănătății în câțiva ani. Becali continuă „războiul” pe care îl duce de ceva timp cu cei care propagă ideea că vaccinul anti-Covid-19 este benefic și extrem de important pentru a depăși această pandemie.

De această dată, el a dus discursul la nivelul următor și a implicat în discuție oameni care se află la conducerea statului român în acest moment. Becali consideră că aceștia știu exact ce efecte negative poate avea acest vaccin și din acest motiv ei înșiși nu s-au vaccinat, deși susțin cu tărie în spațiul public acest proces.

Finanțatorul de la FCSB susține că Patriarhul Daniel a mințit că s-ar fi vaccinat

Mai mult, Gigi Becali, un om recunoscut pentru credința sa și pentru apartenența la Biserica Ortodoxă Română, nu a fost impresionat nici de anunțul făcut recent de Patriarhul Daniel. Acesta a transmis în mod public faptul că s-a vaccinat împotriva Covid-19, însă patronul de la FCSB nu l-a crezut și chiar susține că are informații conform cărora capul BOR ar fi mințit în legătură cu acest subiect.

Becali a mers mai departe și a dezvălui și ce măsură extremă este gata să ia în cazul în care vaccinarea va deveni obligatorie în România.

Dacă statul face un abuz și impune dictatură medicală, eu și copiii mei am zis că ne baricadăm în curtea noastră. Stăm în casa noastră, nu mai luăm contact cu ei. Să fie sănătoși ei, toţi vaccinații. Să stea ei între ei. Dar tot nu mă vaccinez!

Stau la mine curte. Mor de foame. Dacă are cineva să-mi dea de mâncare, bine. Dacă nu, mor de foame, dar tot nu fac vaccinul.

Ce crezi, Iohannis, Orban şi Cîţu s-au vaccinat? La vrăjeală! Gheorghiţă s-a vaccinat? S-au vaccinat ei? Păi nu ştiu ei ce e vaccinul? Dar există remediu şi pentru vaccin: marele mir! Te ungi din nou cu marele mir, faci lepădările şi ai scăpat de otrava din corp! Toţi preoții care s-au vaccinat s-au lepădat, vai de capul lor ce vor păţi…

Patriarhul nu s-a vaccinat. Ştiu sigur eu! A zis aşa de emoţie. L-au întrebat 20 de jurnaliști şi de emoție a zis «Da, ne-am vaccinat»”, a spus Gigi Becali la România TV.

Ce crede, de fapt, Gigi Becali că se întâmplă cu oamenii care se vaccinează: „Mă transformă!”