Gigi Becali știe adevărul. Ce s-a întâmplat, de fapt, în cazul otrăvirii lui Roman Abramovich. “Am vorbit eu cu prieteni de-ai lui”

Olteanu Ștefan / 25.04.2022, 18:41
Gigi Becali știe adevărul. Ce s-a întâmplat, de fapt, în cazul otrăvirii lui Roman Abramovich. “Am vorbit eu cu prieteni de-ai lui”

Cazul otrăvirii lui Roman Abramovich a făcut înconjurul lumii la finalul lunii martie, iar Gigi Becali spune că știe adevărul cu privire la cele întâmplate. Finanțatorul FCSB a transmis, în direct la TV, că a luat legătura cu anumiți oameni din anturajul oligarhului rus.

Reacție surprinzătoare în cazul otrăvirii lui Roman Abramovich. Gigi Becali știe adevărul

Intrat în transmisiune directă la un post TV din România, Gigi Becali a surprins în momentul în care a declarat că știe adevărul despre cazul otrăvirii lui Roman Abramovich.

La finalul lunii martie, patronul lui Chelsea s-a aflat în Kiev, unde a discutat cu președintele Volodimir Zelenski. Discuția pe care cei doi au avut-o a fost una premergătoare unei noi serii de negocieri de pace pe care Ucraina și Rusia au avut-o.

Însă, cu puțin timp înainte de a părăsi țara, Roman Abramovich și o parte dintre membrii delegației ucrainene de negocieri au ajuns de urgență la spitalul de Kiev. Cu toții au suferit iritații puternice la nivelul ochilor, iar pielea de pe mâni și de pe față li s-ar fi exfoliat. Simptomele au fost asociate imediat cu cele unei otrăviri și subiectul a devenit cap de afiș la nivel internațional.

Ulterior, specialiștii au lăsat de înțeles că substanța ce i s-ar fi administrat lui Roman Abramovich ar fi fost Chloropicrină, un agent chimic folosit încă din timpul Primului Război Mondial.

Gigi Becali spune că a luat legătura cu anumiți oameni din anturajul lui Roman Abramovich pentru a afla adevărul și informațiile primite de finanțatorul FCSB contrazic varianta unei otrăviri.

Creștinarea Rusiei a pornit din Kiev. E vrăjeală că l-au otrăvit pe Abramovich. Am vorbit eu cu prieteni de-ai lui. Nu mă mai interesează politica pentru că pierd mântuirea”, a spus Gigi Becali, la România TV.

Presa din Turcia a susținut, de asemenea, că Roman Abramovich nu a fost otrăvit

După problemele medicale pe care le-a avut în Ucraina, Abramovich a mers să se trateze la un spital privat din Ankara, Turcia. În acest context, jurnaliștii turci s-au grăbit să scoată adevărul la iveală.

Potrivit mai multor publicații din Turcia, citate de jurnaliștii britanici de la The Sun, o butelie de gaze lacrimogene ar fi explodat în apropierea lui Roman Abramovich și de aici au apărut problemele rusului:

Abramovici nu a fost otrăvit. A fost intoxicat cu gaze lacrimogene. Atât ziarul Habreturk, cât și postul de televiziune CCNTurk insistă că simptomele arsurilor de la nivelul pielii și al ochilor lui Abramovich provin de la o butelie de gaz care a explodat lângă el, în timp ce ieșea de la o întâlnire”, se arată în pasajul preluat de The Sun.

Chiar dacă au făcut lumină în cazul unei posibile otrăviri, turcii au provocat o nouă controversă. Jurnaliștii nu exclud posibilitatea ca explozia buteliei să fi fost provocată în mod intenționat.

Publicația Haberturk susține că nu știe cu certitudine dacă explozia buteliei de gaz a fost accidentală sau cauzată cu intenția de a sabota negocierile”, mai transmite The Sun.

Înainte de a negocia pentru pace în Ucraina, Roman Abramovich i-a cumpărat o mașină de lux lui Ioan Becali. Dezvăluiri incredibile ale impresarului.