Gina Pistol, prinsă cu un fotbalist din Liga I. Smiley și blonda așteaptă să devină părinți din clipă-n clipă

Giosanu Catinca / 05.03.2021, 10:12
Gina Pistol, prinsă cu un fotbalist din Liga I. Smiley și blonda așteaptă să devină părinți din clipă-n clipă

Frumoasa Gina Pistol a fost aspru criticată, după ce a fost surprinsă în compania unui cunoscut fotbalist din Liga I. Despre ce jucător este vorba și cum le va afecta asta relația celor care așteaptă să devină părinți din clipă-n clipă?

Gina Pistol, prinsă cu un fotbalist din Liga I

Mihai Răduț, căci despre el este vorba, a făcut dezvăluiri cutremurătoare cariera sa. Spotivul în vârstă de 30 de ani a povestit detalii picante din perioada petrecută la FCSB (2010-2012).

Jucătorul român de fotbal care evoluează pe postul de mijlocaș la Astra Giurgiu a relatat că nu era lăsat să joace la gruparea patronată de Gigi Becali din cauza relaţiei cu Gina Pistol. Pe latifundiarul din Pipera îl deranja foarte tare faptul că focoasa blondină este cu 8 ani mai mare decât Răduț.

Victor Pițurcă m-a sunat și m-a convins să vin la Steaua. Dar a plecat după trei luni și acolo a fost problema mea. A fost mai dificil după aceea. A venit Marius Lăcătuș și mi-a zis că sunt tânăr și am timp să joc. Pe mine nu m-a afectat și nu m-a influențat cu nimic relația cu Gina Pistol. Dar probabil că persoanele din jur au fost cumva deranjate. Eu eram același om, făceam aceleași lucruri.”, a declarat Mihai Răduț, într-o intervenție la GSP LIVE.

Gigi Becali nu a fost deloc de acord cu dragostea lui Răduț și a Ginei
Gigi Becali nu a fost deloc de acord cu dragostea lui Răduț și a Ginei

Smiley și blonda așteaptă să devină părinți din clipă-n clipă

În momentul în care a fost întrebat dacă existau prejudecăți din cauza relației lui, Răduț a făcut următoarele afirmații:

Da. Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!»… Se spunea «Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!». Nu știu cine spunea, doar aflam ce se spunea. Da, oameni din club. Au auzit că existau discuții… Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina”, a mai spus Mihai Răduţ.

Șapte luni a durat relația dintre Gina Pistol și Mihai Răduț. Cei doi s-au despărțit în decembrie 2012.

În momentul de față, Gina Pistol este însărcinată și așteaptă să nască din clipă-n clipă. Atât blonda, cât și soțul ei, Smiley, au mari emoții, întrucât se află la primul copil.

Avem tot, am pregătit totul. Suntem înarmați până în dinți. Am renovat o parte din camera fetiței, urmează să mai luăm mai multe cât de curând. Dar avem pătuț, cărucioare, scaun de mașină… Abia aștept. Sunt un pic emoționat, că nu sunt foarte îndemânatic. Sunt încântat că e fetiță! La ecografie am văzut că nu are nasul meu, deci e ok. Cred că o să fie foarte frumoasă!”, a dezvăluit Smiley, conform WOWbiz.