Hagi anunță o schimbare majoră la Farul: clubul se schimbă după modelul milionarilor Estului. Ce transferuri pregătește Hagi: „Suntem în suferință, așa că vom face asta”

Alex Matei 03.06.2023, 11:33

Pentru Hagi, titlul câștigat în acest sezon e doar începutul transformării clubului.

„Regele” vrea să ducă echipa la nivel european și va face sacrificii financiare importante în perioada următoare pentru a ridica nivelul lotului. Una dintre transformări va fi la nivel de scouting. Hagi vrea brazilieni la Constanța, după modelul Șahtior. Acesta e și motivul pentru care Eric de Oiveira a fost adus în staff. Hagi plănuiește achiziții din America de Sud, iar Eric le va face adaptarea mai ușoară fotbaliștilor transferați.

„Mătel e un băiat extraordinar. Mățel e un team manager… e wow! E super băiat. După aia, la fel cu preparatorul fizic. Unii vin, alții pleacă, dar baza a rămas. Eric a venit pentru brazilieni. Vrem să luăm brazilieni. Vrem să facem ceva. Nu se schimbă nimic. Mereu voi avea idei, nu plec niciodată de acasă fără să știu unde ajung. Avem deja niște brazilieni, trebuia să-i ajute cineva. Ne uităm și la străini. Nu trebuie să ne oprim numai la noi, trebuie să devenim globali.

Mai ales când suferim, că noi suntem în suferință acum. Trebuie să încercăm să găsim pe cineva de afară care să ne ajute. Vor veni mai mulți de afară. Românii vor fi baza, dar o să ne mărim numărul de străini. Suntem atenți la toate detaliile, urmărim mulți jucători, luăm decizii împreună”, a spus Hagi pentru Orange Sport.

Hagi încurajează democrația la Farul. Ascultă toate părerile înainte să ia o hotărâre legată de echipă. Vrea feedback de la oamenii din club imediat după meciurile jucate de Farul.

„Poți să te duci la vice-președinte, la președinte, vorbești. Îi întreb pe toți ce gândesc. Le dau telefon după meci tuturor, să-mi spună ce au văzut de sus. Eu iau decizii, sunt ale mele și mi le asum. Dar îmi place să ascult. Iau informații, da. Prima oară îi las pe ei să vorbească, pe urmă vin eu. Conducerea toată vine din fotbal”, a completat Hagi.

Urmăriți Playsport.ro și pe