Hagi transferă de la FCSB pentru a intra în grupele Champions League. Detalii despre ultima dorință a “Regelui”

Ioan Valentin Oprea 27.05.2023, 17:28
Hagi transferă de la FCSB pentru a intra în grupele Champions League. Detalii despre ultima dorință a “Regelui”

Intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, Billel Omrani nu va mai continua aventura de la FCSB. Atacantul în vârstă de 29 de ani îşi încheie, la finalul acestui sezon, contractul cu gruparea roş-albastră şi este liber să-şi caute o nouă echipă.

Potrivit informaţiilor furnizate de jurnaliştii de la Digi Sport, Omrani este aproape de a ajunge la o înţelegere cu o altă formaţie din Superligă. Vârful algerian ar fi dorit de Gică Hagi, la noua campioană a României, Farul Constanţa.

Dacă va ajunge la un consens cu şefii trupei alb-albastre, Omrani va beneficia de un salariu mult mai mic decât cel pe care îl încasa la FCSB. Algerianul câştiga 20.000 de euro pe lună la echipa lui Gigi Becali, iar la Farul va primi cel mult jumătate din această sumă, 10.000 de euro.

Constănţenii sunt interesaţi şi de Cristea

„Regele” a declarat, de curând, că 7000 de euro a fost cel mai mare salariu plătit pe parcursul acestui sezon, dar a dat de înţeles că plafonul salarial va fi uşor mărit pentru ediţia următoare a Superligii. Hagi a explicat, în schimb, că trupa de la malul mării oferă bonusuri atractive pentru realizarea obiectivelor de performanţă.

Un alt jucător care şi-a încheiat, de curând, conturile cu FCSB, Iulian Cristea, s-ar afla, de asemenea, în atenţia Farului. Fundaşul central în vârstă de 28 de ani ar fi dorit însă şi de Rapid şi FCU Craiova.

Farul pierde patru jucători de bază

Farul va rămâne, cel mai probabil, în această perioadă de mercato, fără patru dintre oamenii de bază. Ilie Dumitrescu l-a dat de gol pe „Rege” şi a anunţat că Mazilu, Borza, Băluţă şi Enes Sali vor fi lăsaţi de Hagi să plece în străinătate. Grameni e, la rândul său, pe picior de plecare, după ce Rapid a înaintat o ofertă de 1 milion de euro pentru transferul său.

Din ultima mea discuție cu el (n.r. cu Gică Hagi), am înțeles că sunt patru jucători care vor părăsi clubul. Sunt oferte pentru Mazilu, Borza, Enes Sali și Băluță. Deci Băluță n-a stat decât un an”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe