Helmut Duckadam, dezvăluiri despre noii acționari de la Dinamo. “Sunt împinși în față de cineva” Exclusiv

Bogdan Solomon 30.05.2023, 19:38
Helmut Duckadam, dezvăluiri despre noii acționari de la Dinamo. “Sunt împinși în față de cineva” Exclusiv

Dinamo mai are doar un pas până la revenirea în Superligă, dar Helmut Duckadam nu a părut deloc încântat de proiectul care se conturează. Fostul mare portar al Stelei a făcut, în direct la Playsport Live, dezvăluiri despre noii acționari.

Helmut Duckadam, sceptic în privința noilor acționari de la Rapid. Ce a dezvăluit

După victoria la scor de tenis, 6-1, obținută în fața lui FC Argeș, manșa retur a barajului pentru promovare pare doar o formalitate. Fanii se gândesc deja la derby-urile cu FCSB, Rapid, CFR Cluj sau Universitatea Craiova, dar noii investitori sunt puși în continuare sub semnul întrebării.

Aceștia au avut nevoie de ajutor din exterior pentru a obține licența care le oferă dreptul de a evolua în elita fotbalului românesc, fapt care i-a întărit lui Helmut Duckadam convingerea că în spatele lor se află altcineva. Nici prezența lui Cristi Borcea – care a promis că va atrage oameni de afaceri dispuși să sprijine financiar clubul – nu a fost privită cu ochi tocmai buni.

„Și acești investitori care au venit… Foarte bine că au venit, dar când aștepți ca cineva să te ajute cu 500.000 ca să ai drept de promovare, să ai licența… E ciudat acolo, sunt împinși în față de cineva despre care noi habar n-avem. Situația e jenantă, în momentul în care Dinamo se bate pentru prima ligă s-au adunat toți în tribună. Iarna trecută nu știau unde se întrunesc, dacă au ce mânca, ce încălța și nu a fost nimeni. Aș fi foarte curios cine este în spatele investitorilor care au preluat această echipă”, a declarat Duckadam în ediția de marți, 30 mai, a emisiunii Playsport Live.

Cuvinte de laudă pentru Burcă: „Nu mi-a plăcut la început, dar se vede un joc”

Pe de altă parte, Eroul de la Sevilla s-a arătat impresionat de parcursul lui Dinamo sub comanda lui Ovidiu Burcă, un antrenor care nu era pe placul său în primă fază, dar între timp i-a schimbat total părerea. Stilul de joc implementat echipei în actuala stagiune l-a făcut să-l includă în topul personal al celor mai buni antrenori, alături de campionul Superligii, Gică Hagi și Cristiano Bergodi, care a cucerit Cupa României pentru a doua oară la rând.

„Nu mi-a plăcut la început, cu scandalurile alea, dar a avut sânge în instalație, cum spunem noi, i-a dat afară pe cei care comentau. Mi-am făcut un clasament pentru anul acesta: Hagi, Bergodi și Burcă. Se vede un joc, am spus și înaintea jocului cu Steaua că merg pe Dinamo pentru că văd un stil de joc”, ne-a mai spus Helmut Duckadam.

Urmăriți Playsport.ro și pe