Hulk din Georgia (SUA) a plătit o avere ca să fie mai înalt cu 18 centimetri. Cum arată acum uriașul

Alex Matei 09.06.2023, 08:42

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a plătit o întreagă avere pentru a deveni mai înalt cu optsprezece centimetri. Individul lucrează ca broker de credite ipotecare, însă este pasionat de culturism. De aici și dorința de a arăta precum Hulk.

Câți bani a plătit americanul ca să fie mai înalt cu 18 centimetri

Brian Sanchez petrece mult timp în sala de forță și asta se vede în imaginile pe care le postează pe contul lui de Instagram. Bărbatul în vârstă de 33 de ani și-a dorit dintotdeauna să fie mai înalt. Prin urmare, a apelat la serviciile medicilor.

Americanul și-a făcut două intervenții chirurgicale, iar acum este mult mai înalt. Pentru a ajunge la acest rezultat, însă, el a cheltuit o avere.

Bărbatul locuiește împreună cu soția sa, Nidia (30 de ani) și cele două fiice, Kaisley, în vârstă de doi ani, și Kairi, în vârstă de șase ani, în Georgia.

Suma impresionantă pe care a cheltuit-o Hulk de Georgia

Brian a povestit într-un interviu că își dorea în primul rând să fie mai înalt cu 10 centimetri decât partenera lui de viață, Nidia. Totodată, el voia să crească de la 1,82 metri, cât măsura înaintea operațiilor, la aproximativ 2 metri.

Prima operație și-a făcut-o în în decembrie 2022. Intervenția chirurgicală a avut loc în Turcia. Actul medical a presupus ruperea tibiei și a peroneului, iar apoi introducerea unei tije în interiorul oaselor și fixarea acesteia cu șuruburi.

Un an mai târziu Brian a făcut din nou deplasarea în Turcia, pentru cea de-a doua operație. De data aceasta femurul său a fost extins tot cu ajutorul unei tije. Pentru aceste operații, Brian Sanchez a trebuit să scoată din buzunare în jur de 86.000 de lire, echivalentul a 106.000 de dolari.

Cât de greu s-a recuperat Brian

Presa internațională arată că procesul de recuperare a fost extrem de dificil. Sportivul în vârstă de 33 de ani a avut nevoie să stea într-un scaun cu rotile în această perioadă. În plus, el a trebuit să rotească cu o cheie șuruburile fixate în picioarele sale, de patru ori pe zi, la 90 de grade pentru a separa segmentele osoase puțin câte puțin.

În ciuda faptului că întregul proces este extrem de anevoios, Hulk de Georgia nu regretă deloc alegerea făcută. El a transmis că efortul nu a fost în zadar și dacă ar avea de ales, ar repeta din nou cele două operații.

Urmăriți Playsport.ro și pe