I-a dat cu flit. Simona Halep nu mai vrea să audă de Patrick Mouratoglou. Gestul care confirmă totul

Bogdan Solomon 28.09.2023, 11:51
I-a dat cu flit. Simona Halep nu mai vrea să audă de Patrick Mouratoglou. Gestul care confirmă totul

Cazul de dopaj soldat cu cea mai drastică suspendare posibilă a produs ruptura între Simona Halep și Patrick Mouratoglou. Cel mai recent gest al ei confirmă că nu mai vrea să audă de fostul antrenor.

Simona Halep nu mai vrea să audă de Patrick Mouratoglou. Gestul care confirmă totul

Personalități din lumea tenisului, prieteni, artiști, vedete TV, cu toții i-au trimis mesaje sportivei noastre, prin intermediul rețelelor de socializare, în ziua în care a împlinit 32 de ani. Doar patru au fost distribuite ulterior, însă, iar cel al lui Mouratoglou nu s-a numărat printre ele.

„La mulți ani, campioană incredibilă”, a scris antrenorul francez, atașând și o fotografie sugestivă. Cum postarea nu a fost republicată, șansele ca relația celor doi să se fi deteriorat în urma suspendării primite în cazul de dopaj sunt cât se poate de mari.

De altfel, Simona Halep a susținut că substanța interzisă i-a ajuns în organism din cauza unui supliment contaminat. Mai exact, o pudră de colagen recomandată și furnizată de Frederic Lefebvre, nimeni altul decât directorul departamentului de pregătire fizică al Academiei Mouratoglou.

„Pe baza unei recomandări a lui Frederic Lefebvre (care era directorul departamentului de pregătire fizică de la Academia Mouratoglou) pentru Candice Gohier, aceasta i-a recomandat Simonei 3 produse de la un producător. Halep nu auzise înainte de acele suplimente. A întrebat dacă Gohier le-a verificat și i s-a răspuns că da.

De asemenea, Halep și Gohier au verificat împreună recipientul și au observat că nu există nicio substanță interzistă pe lista de ingrediente. Halep a verificat și cu antrenorul Mouratoglou, care i-a spus că toate cele 3 produse (n.r. printre care și pudra de colagen) sunt sigure de folosit, din moment ce pe etichetă nu era listată nicio substanță interzisă și nu păreau să fie riscante”, se arată în motivarea suspendării.

Reacția firmei acuzate că a produs suplimentul contaminat

Ca urmare a informațiilor conform cărora Simona Halep a decis să acționeze în instanță compania producătoare a suplimentului despre care susține că a fost contaminat, unul dintre administratori a reacționat public, respingând categoric acuzațiile. Potrivit spuselor sale, firma nu a avut nicio implicare în acest proces.

„Ați văzut dosarul de la tribunal. Ați văzut acolo că nu sunt alte lucruri privind compania noastră. Orice altceva în afară de ceea ce este în dosar sunt păreri. Dacă ITIA a luat o decizie finală înseamnă că aia e decizia finală. Nu există dubii! Dacă ne-am apuca să contestăm deciziile ITIA vă puteți imagina ce s-ar întâmpla cu toate celelalte cazuri de dopaj din istorie?! Ar exploda toate. Practic, ajungem să punem la îndoială credibilitatea ITIA. Dacă fiecare s-ar testa în propriul laborator privat ajungi să obții rezultatul pe care ți-l dorești, nu?!

Produsul nu conținea niciun Roxadustat! Citiți dosarul! Noi nu avem nicio legătură cu povestea asta. Nu suntem vinovați! Acum comercializăm un produs care conține doar pudră din ulei de nucă de cocos. Avem alte suplimente care conțin colagen. Până acum au apărut în România numai tâmpenii. Nu am nimic cu românii, noi lucrăm cu ei. Suntem o familie de greci serioși, ortodocși, care fac business cu credință în Dumnezeu! Nu am înșelat niciodată pe nimeni. Cred în Dumnezeu, mi-e frică de El și de moarte și nu aș face niciodată nimic rău!”, a transmis Konstantino Koveos, conform gsp.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe