”I-am dat mesaj lui Iftime și i-am zis asta”. Becali a izbucnit în timpul interviului. Ce antrenor i-a cerut să pună

Bogdan Solomon 25.09.2023, 14:12
”I-am dat mesaj lui Iftime și i-am zis asta”. Becali a izbucnit în timpul interviului. Ce antrenor i-a cerut să pună

Implicarea lui Gigi Becali în chestiunile tehnico-tactice nu se rezumă doar la FCSB. Tocmai a dezvăluit că a luat legătura cu Valeriu Iftime pentru a-l sfătui în alegerea antrenorului.

Gigi Becali, dezvăluiri de senzație. Ce antrenor i-a cerut lui Valeriu Iftime să numească la Botoșani

După despărțirea de Marius Croitoru, finanțatorul lui FC Botoșani a demarat căutările pentru găsirea unui nou „principal” și astfel a decis să meargă pe mâna lui Dan Alexa. Prietenul Gigi Becali ar fi procedat cu totul altfel, însă.

Acesta i-a trimis un mesaj în încercarea de a-l determina să numească un tehnician de culoare, dat fiind faptul că strategia de transferuri a fost axată pe astfel de jucători. FCSB va merge pe aceeași linie, după succesul cu Siyabonga Ngezana. Impresarul care a intermediat mutarea – Florin Vulturar – a fost trimis în Africa de Sud să caute un atacant, așa cum PlaySport a devăluit în exclusivitate, cu o săptămână în urmă.

„O să plece Vulturar în Africa de Sud și o să facem și noi ca Botoșani, să avem 7 jucători de culoare pe teren. I-am zis lui Iftime, i-am scris. I-am dat un sfat, să pună antrenor de culoare dacă tot are 7 pe teren. El e mai mare manager ca mine. El îmi dă mie indicații”, a declarat Gigi Becali.

FC Botoșani a scăpat printre degete prima victorie

În etapa cu numărul 10, FC Botoșani a fost egalată de UTA în prelungiri și a ratat astfel prima victorie a sezonului. Dan Alexa s-a arătat dezamăgit de această situație, dar încrezător, datorită jocului prestat, în privința meciurilor ce vor urma.

„După un asemenea joc, unde toate momentele importante au fost ale noastre. Am controlat jocul. La 1-0 am avut situație clară să facem 2-0 în prima repriză. Prima repriză ne-a aparținut în totalitate. Apoi, la 2-1, avem două situații monumentale să facem 3-1. Apoi avem om în plus și corner și nu reușim să ținem cu 8 jucători în spatele mingii.  Este un rezultat nedrept, pentru că puteam să închidem jocul.

Apasă foarte mult că nu am câștigat de la începutul campionatului. Echipa astăzi a făcut un meci bun. Acesta cred că a fost cel mai bun al nostru de la începutul campionatului. Echipa a avut agresivitate. Am fost echipa mai bună astăzi, chiar dacă UTA a avut ceva posesie la începutul reprizei a doua. Ocaziile importante le-am avut noi. Vor urma meciuri dificile. Mă bucur că echipa arată o creștere”, a spus tehnicianul lui FC Botoșani.

Urmăriți Playsport.ro și pe