“I-ați dat judecătoarei mită în pungi de chipsuri?” Răspunsul incredibil dat în direct de Becali. Suma e uriașă

George Drafta 23.03.2023, 08:59
“I-ați dat judecătoarei mită în pungi de chipsuri?” Răspunsul incredibil dat în direct de Becali. Suma e uriașă

Victor Becali a ispăşit o pedeapsă cu închisoarea în celebrul Dosar al Transferurilor.

Impresarul şi-a adus aminte la 9 ani de la celebra condmandare a sa şi a altor oameni de fotbal de felul în care ei au fost trimişi după gratii. Pe la colţuri au apărut tot felul de legende în privinţa modului în care unii dintre cei implicaţi au încercat să scape.

Mita dată unei judecătoare este recunoscută în prezent. Însă agentul de jucători respinge ideea că banii ar fi fost predaţi Geaninei Terceanu în pungi de chipsuri.

„Astea sunt poveşti, tâmpenii, i-am dat bani dar nu în pungi de chipsuri, ce bazaconii spune ea, femeia bătea câmpii. I-am dat 160-180. Nu îmi mai aduc aminte, i-am dat, nu mai ştiu, a cerut sau nu a cerut, i-am dat. M-a înregistrat pe mine cineva cu ea ? Aia a fost la mult timp după”, a declarat Victor Becali în cadrul unui podcast la Orange Sport.

Cum le-a fost dejucat planul

Victor Becali explică motivul pentru care decizia dată la fond a fost ulterior întoarsă la instanţele superioare.

Geanina Terceanu a fost condmanată ulterior pentru mita primită din partea inculpaţilor în Dosarul Transferurilor
Geanina Terceanu a fost condamnată ulterior pentru mita primită din partea inculpaţilor în Dosarul Transferurilor

„DNAul se ocupa de fapte mai mari de corupţie , de peste 1 milion, nu pentru un apartament, de la ea a pornit povestea cu denunţătorul de la noi din dosar care mi-a prezentat-o. Prin el i-am dat banii şi după doi ani când ne-am mai judecta i-am dat bani. Problema este în felul, următor.

Noi am fost achitaţi şi la Curtea de Apel am fost condamnaţi de către o doamnă judecător care era mtre luptătoare împotruiva DNA-ului la vremea aia dare soţul ei pentru o mită de 250.000 de euro a primit 4 ani cu suspendare. Păi între noi şi soţul pe cine alegea? Ne-a condamnat pe noi şi a scăpat soţul ei şi la apel”, şi-a mai adus aminte Victor Becali.

Se consideră nevinovat

Impresarul e de părere că el şi ceilalţi oameni de fotbal care au fost trimişi la închisoare au fost doar victime ale sistemului.

Acestea au fost cei opt condamnaţi din cel mai mediatizat dosar de corupţie din fotbalul românesc
Acestea au fost cei opt condamnaţi din cel mai mediatizat dosar de corupţie din fotbalul românesc

„Ne ducem la Înalta Curte, că atunci era cu trei de atac, Înalta Curte casează apelul cu rejudecare. Casând apelul cu rejudecare înseamnă că fondul e bun. Soţul acestei judecătoare era cel mai la naibii judecător de la tribunal. Ea a mai cerut bani în momentul în care a fost convinsă că ne achită. Şi asta era decizia corectă.

Fapta nu exista, nimeni nu a reclamat un prejiduciu, nicio expertiză care să ateste vreo spălare de bani. Eu a trebuit să plătesc prejudiciu vreo 2 milioane şi ceva de dolari pentru că perioada în care am primit bani din contul lui Giovanni din Elveţia, coincidea într-o perioadă de 6-7 luni cu transferul lui Paul Codrea. Aşa trebuia să fie”, a încheiat Victor Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe