Idolul din România pe care l-a iubit pasional Shakira, soția lui Gerard Pique. Relația secretă pe care a avut-o celebra cântăreață

Moldoveanu Camelia / 27.06.2022, 10:11

Shakira s-a iubit în secret cu un actor celebru în România. Soția lui Gerard Pique s-a îndrăgostit pe loc și nu a mai ținut cont că diferența de vârstă este una uriașă. Părinții artistei s-au împotrivit acestei relații încă din prima zi.

Relația ascunsă a soției lui Gerard Pique, Shakira

Înainte de a-și întemeia o familie alături de fotbalistul Gerard Pique, Shakira a trăit o poveste de dragoste cu actorul care a cucerit România jucând în telenovela „Kassandra”. În 1996, frumoasa artistă columbiană s-a îndrăgostit pe loc de Osvaldo Rios.

Cu 17 ani mai în vârstă decât Shakira, Osvaldo Rios nu a fost acceptat de părinții cântăreței. Despre actor se spunea la acea vreme că a avut un comportament violent cu fosta iubită, Daisy Annette Santiago.

Era seducător și știa cum să cucerească o femeie, așa cum s-a întâmplat și cu Shakira. Știa ce mâncare preferă, care este cartea ei favorită, la ce oră îi plăcea să meargă la culcare și absolut tot ce era important pentru ea. Acest bărbat, cu comportamentul lui, a făcut-o pe Shakira să creadă că era sufletul ei pereche. S-a îndrăgostit până peste cap„, scrie Maria del Rosario într-o biografie neautorizată despre Shakira.

Ulterior, după opt luni de iubire pasională cu Shakira, s-a zvonit că și artista a avut parte de violență domestică din partea actorului. Însă, Osvaldo Rios a negat totul:

M-am purtat cu ea ca un prinț. Majoritatea cântecelor de pe albumul Donde estan los ladrones mi le-a dedicat și nu dedici melodii cuiva care te maltratează„, a declarat Osvaldo Rios.

Motivul despărțirii de Pique

Gerard Pique (35 de ani) și cântăreața columbiană Shakira (45 de ani) au anunțat în urmă cu ceva timp că se despart. Vestea a venit ca un trăsnet pentru fanii celor doi. Fotbalistul Barcelonei și cântăreața formau un cuplu de 12 ani. Ei au împreună doi copii. Se pare că decizia separării a fost luată de către cântăreața columbiană în urma infidelității lui Pique.

De la anunțul oficial al despărțirii celor doi au apărut zilnic noi detalii picante din culisele relației acestora. Recent, în cadrul emisiunii ”Ya es midday” a fost dezvăluită porecla primită de Shakira din partea prietenilor lui Pique. Aceștia o numau ”La Patrona”, în traducere ”patroana” sau ”șefa”.

Jurnaliștii de la Marca susțin că prietenii lui Gerard Pique nu au fost niciodată apropiați de Shakira. Mai mult, aceștia nu erau de acord cu relația dintre cei doi, din cauza caracterului cântăreței.