Îl știe toată planeta, dar nimeni nu-l mai recunoaște după transformarea uluitoare prin care a trecut

Catinca Giosanu 31.03.2023, 11:18

Marele actor Jonah Hill a devenit de nerecunoscut. Artistul a suferit o transformare incredibilă, iar fanii nu își explică cum s-a ajuns în situația aceasta. Cum arată acum actorul numit în trecut „grăsuțul de la Hollywood”.

Jonah Hill, transformare incredibilă

Actorul și regizorul Jonah Hill a fost surprins în timp ce făcea surfing. El arăta cu totul diferit și nimeni nu își explică de ce artistul nu mai acordă la fel de multă atenție aspectului său fizic.

Jonah Hill, actorul căruia altădată i se spunea „grăsuțul de la Hollywood”, a slăbit enorm de mult și și-a lăsat barba să crească. El a apărut în public într-o ipostază care le-a dat de gândit fanilor. Mulți își fac griji pentru starea de sănătate a artistului.

Lui Jonah Hill îi place foarte mult să facă surfing, lucru pe care l-a recunoscut într-un interviu acordat pentru presa din străinătate. Un obiectiv al unui fotografi l-a surprins zilele trecut cu barba și părul ude. Dar asta nu este tot! Cunoscutul actor de la Hollywood a și slăbit destul de mult.

Mi-a plăcut toată viața să navighez!”, a spus Jonah Hill, într-un interviu acordat pentru The Sun.

 

SURSA FOTO: The Sun

„Este ceva în neregulă cu felul în care arăți”

Jonah și-a văzut greutatea fluctuând de-a lungul anilor, iar artistul a recunoscut că a avut probleme de sănătate în copilărie.

Este ceva în neregulă cu felul în care arăți”, a spus Jonah Hill în documentarul Netflix Stutz.

Dar niciodată nu mi-au fost propuse exerciții și dietă. Mi-aș dori doar ca asta să fie prezentat oamenilor altfel.”, a mai spus Jonah Hill.

Jonah a spus că încă se simte ca „un băiat de 14 ani care este foarte supraponderal și se simte foarte nedorit pentru lume”.

În mod inerent, în esența mea, sunt încă această persoană de neiubit.”, a adăugat el.

L-am sunat pe Channing Tatum și i-am spus: „Hei, dacă am mâncat puțin mai mult și mă duc la un antrenor, voi fi într-o formă mai bună?”, spunea Jonah la The Tonight Show în august 2016.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe