Ilie Năstase, declarații savuroase despre un posibil divorț. “Soția mea nu are pe nimeni, doar pe calul Cezărică”

George Drafta 19.03.2023, 19:56

Relaţia dintre Ilie Năstase şi soţia sa, Ioana, s-a normalizat. Iar cei doi au uitat despre discuţiile legate de divorţ care erau de actualitate în trecutul deloc îndepărtat.

Primul lider al circuitului ATP din istorie a vorbit recent despre povestea de iubire pe care o consideră indestructibilă dintre el şi femeia alărui de care şi-a petrecut ultimii cinci ani din viaţă. După ce a răsfăţat-o de Ziua Femeii cu un buchet imens de flori cu care Ioana s-a şi lăudat pe reţelele de socializare, Ilie Năstase este convins că nu va fi trădat de partenera sa mult mai tânără.

Fotografia cu Ioana Năstase extrem de fericită graţie gestului frumos făcut de Ilie Năstase de Ziua femeii
Fotografia cu Ioana Năstase extrem de fericită graţie gestului frumos făcut de Ilie Năstase de Ziua Femeii

Bărbatul în vârstă de 76 de ani infirmă toate zvnourile legate de o posibilă ruptură între cei doi pe care ambii ar încerca să o ascundă.

„Îi cumpăr în fiecare zi flori soției mele, nu trebuie să aștept ziua de 8 martie să îi cumpăr trandafiri albi, așa cum îi plac ei. Cum să scârțâie căsătoria noastră? Cum să divorțăm? Am citit și eu prin presă asta. Nu este adevărat, noi ne înțelegem foarte bine, nici vorbă de separare, pentru că noi suntem bine”, a fost declaraţia fostului mare sportiv pentru Click.

Pus pe glume

Glumeţ, aşa cum lumea îl cunoaşte de atâţia ani, Năstase a explicat cine poate să îi „fure” inima soţiei sale. Ioana vorbise recent despre faptul că timpul petrecut de cei doi împreună este tot mai limitat.

 „Atunci, de 8 martie se grăbea să ajungă la cal și așa a fost să fie cu florile. Acolo îi place ei, se relaxează. Pe cine să aibă Ioana?! Nu are pe nimeni, îl are pe calul Cezărică și cam atât, că așa îl cheamă. Eu merg mereu acolo și știu ce face ea, nu este cu nimeni”, a fost reacţia lui Năstase, dictată de zvpnurile separîrii dintre părţi, răspândite de media.

La a cincea căsnicie

Ilie Năstase încearcă să înlăture aparenţele unui mariaj care nu funcţionează aşa cum cei doi parteneri şi-ar dori. Ioana a încercat de multe ori să nu vorbească în public despre neînţelegerile cu legenda sportului alb de la noi.

  „Acum sunt în București, nu sunt împreună cu Ilie, nu sunt la Ilie acasă. Sunt la mine acasă. Of, câte aș avea să îți spun despre tot ce se întâmplă între noi doi, dar nu vreau să vorbesc public nimic”, declara femeia în urmă cu ceva timp.

Ilie Năstase a mai fost căsătorit de-a lungul timpului cu Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodosescu și Brigitte Sfăt.

Urmăriți Playsport.ro și pe