Ilie Năstase, declarații șocante de pe patul de spital: „Măresc pensiile cu valoarea a trei lumânări pe lună!”

Bădulescu Silvian / 01.12.2021, 15:45
Ilie Năstase, declarații șocante de pe patul de spital: „Măresc pensiile cu valoarea a trei lumânări pe lună!”

Ilie Năstase se află în acest moment internat la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș”. El a fost depistat cu coronavirus în vacanța din Turcia. Acesta a răbufnit la următoarele decizii ce vizează creșterea pensiilor.

„O glumă proastă”

Cel mai cunoscut tenismen român al tuturor timpurilor, acesta s-a arătat revoltat de anunțul conform cărora pensiile urmează a fi mărite.

Domnule, știu ce vorbesc. Dacă spun că astăzi sunt supărat pe lucrurile care există în țara asta, atunci am motive să fac asta. Au anunțat că tocmai au decis creșterea pensiilor. O glumă proastă. Suma mărită a pensiilor, anunțată deja, ne asigură contravaloarea a trei lumânări. Lunar. Cum este posibil așa ceva?” a întrebat retoric Ilie Năstase.

„Am văzut toți acel tribunal popular din Irak”

Acesta vine și cu o soluție pentru a rezolva aceste lucruri pe care le consideră „probleme”.

Nu cred că mai putem apela acum la soluții ușoare. Personal, eu cred că e momentul înființării unor Tribunale ale Poporului, care să-i judece pe cei care ne promit toate cele pentru a ajunge la putere și mai apoi uită de tot și de toți. Am văzut cu toții acel tribunal popular din Irak. La această soluție mi-e gândul acum. Doar așa mai putem schimba ceva” și-a exprimat convingerile Ilie Năstase.

Internat de o săptămână în spital

Ilie Năstase a fost plecat în Turcia, pentru a se relaxa, dar, între timp, acesta a contactat virusul COVID-19. El este internat în spital de o săptămână și ar urma să fie externat joi.

În ultima lună, acesta a avut un conflict cu Ciprian Marica, conform presei. Cauza acestuia ar fi fost disputa dintre cei doi pentru baza „Voința” din cadrul fundației „Ilie Năstase”. Se pare că fostul fotbalist ar fi încercat să-l scoată din fundația care-i poartă numele. Acesta este internat de o săptămână în spital.

Ioana Simion, fosta soție, a oferit vești despre starea acestuia.

Ea a menționat că el a fost conectat la aparate, dar nu într-o stare critică.

Din câte am înțeles, joi îi vor face iar analizele, să le compare. Sigur îl vor externa. Conectat la aparate a fost, dar nu la oxigen. I-a monitorizat pulsul, toate cele. Eu nu mă pricep, dar a fost o perioadă foarte dificilă”.

Totodată, a subliniat că nu i s-a permis să meargă și să-l viziteze pe acesta, după ce s-a consultat cu medicii.

Mulți spun că puteam să merg să-l vizitez. Nu este adevărat. Eu am luat legătura cu medicii. M-aș fi dus, dar nu am voie”.