Ilie Năstase divorțează de Ioana Simion. Anunțul făcut de fostul mare tenismen al României

Giosanu Catinca / 02.03.2021, 10:02
Ilie Năstase divorțează de Ioana Simion. Anunțul făcut de fostul mare tenismen al României
Lumea tenisului este în stare de șoc. Rebel din fire, Ilie Năstase, alintat „Nasty”, pare să fi călcat pe bec. Așa se face că la vârsta de 74 de ani a ajuns în pragul divorțului de Ioana Simion.

Ilie Năstase divorțează de Ioana Simion

Ilie Năstase, personaj activ și în lumea fotbalului, se află la cea de-a cincea căsnicie. Deși vorbeau despre o posibilă separare, el și Ioana Simion s-au cununat religios la mijlocul anului trecut. Acum însă, cei doi au revenit asupra divorțului, cel puțin așa susțin persoane din anturajul lor.

Ioana Simion și Ilie Năstase au luat prin surprindere pe toată lumea cu anunțul pe care l-au făcut. Fostul mare tenismen a avut o viață tumultoasă din punct de vedere profesional, dar și personal fiind căsătorit de mai multe ori. Actuala soție, Ioana Simion, a mărturisit că lipsa de comunicare a dus la separare, însă adevăratul motiv ar fi traumele prin care a trecut fostul jucător de tenis.

Constănțeanca este de părere că Ilie Năstase nu poate trece peste anumite lucruri din trecut, de aici și răceala cu care tratează fiecare relație amoroasă în care este implicat. Frumoasa brunetă a încercat de nenumărate ori să-și salveze căsnicia. Cu toate acestea, sportivul nu a făcut nicio schimbare.

se pregătește să divorțeze de soția sa la doar un an de la nuntă
Ilie Năstase se pregătește să divorțeze de soția sa la nici un an de la cununia religioasă

Anunțul făcut de fostul mare tenismen al României

Ioana și Ilie Năstase și-au început relația încă din septembrie 2018, după ce fostul tenismen divorțase de Brigitte Sfăt, devenită între timp Pastramă.

La 25 aprilie 2019, Ilie și Ioana au decis să intre în următoarea etapă a relației lor și să se cunune civil. Ulterior, mariajul lor a fost umbrit de mai multe acuzații aduse de ambele părți. Ioana Năstase a decis într-un final că dorește să încheie căsnicia, invocând, printre altele, motivul violenței verbale a partenerului ei.

Da, Ioana divorțează. Mâine va depune actele de divorț. Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile, însă s-au înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă. A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal. Ea nu și-a dorit să ajungă acolo. Se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa.”, au transmis surse apropiate ale celor doi pentru click.ro.