Remember. Ilie Năstase, iubire pătimașă cu o mare cântăreață: „A rămas însărcinată cu mine”! Detalii picante despre cea mai mediatizată relație a lui Nasty

Mihai Rosoiu / 28.01.2021, 10:39
Remember. Ilie Năstase, iubire pătimașă cu o mare cântăreață: „A rămas însărcinată cu mine”! Detalii picante despre cea mai mediatizată relație a lui Nasty

Relațiile amoroase ale lui Ilie Năstase au fost mereu în atenția publică sau pe prima pagină a ziarelor mondene. Ultimele iubite sau soții ale fostului număr 1 mondial sunt cunoscute de toată lumea. Există, însă, și povești de dragoste uitate în sertarul cu amintiri. Deși pare greu de crezut, iubitele din trecutul lui Năstase sunt mult mai cunoscute decât Brigitte, Amalia sau Ioana. Ilie Năstase a avut parte de o iubire pătimașă cu o mare cântăreață.

Ilie Năstase, iubire pătimașă cu o mare cântăreață: „A rămas însărcinată cu mine”!

Despre fostul campion de la Roland Garros se spune că a avut sute de iubite. Tot el, în nenumărate rânduri, a infirmat ipoteza. A recunoscut că și-a căpătat această faimă după ce o jurnalistă britanică l-a forțat să afirme acest lucru. Motivul? Era un titlu care ar fi atras milioane de cititori.

Totuși, Ilie Năstase este un bărbat care s-a bucurat de mare trecere în rândul femeilor frumoase. În trecut, fostului tenismen îi plăceau și femeile celebre, dovadă relația pe care a avut-o cu Diana Ross. Uriașa cântăreață s-a iubit cu vedeta tenisului mondial o importantă bucată de timp, însă cei doi nu au rămas împreună.

Ilie Nastase, iubire patimasa cu o mare cantareata
Ilie Nastase, iubire patimasa cu o mare cantareata

Cu multe ocazii, Ilie Năstase a oferit detalii despre această etapă a vieții sale. Românul a recunoscut relația, dar a mai dezvăluit și dedesubturi, inclusiv faptul că artista a rămas însărcinată cu el. Aproape doi ani a durat relația începută într-o seară, la New York, orașul în care cei doi s-au cunoscut.

S-a discutat și de căsătorie

Culmea, deși cei doi nu au format un cuplu care a rezistat anilor, Ilie Năstase a intenționat să o ia de soție pe super-vedeta americană. Zvonurile spun că mama tenismenului s-ar fi opus vehement unei posibile relații oficializate.

Un alt lucru interesat povestit de Ilie Năstase despre Diana Ross este că artista a fost singura femeie de culoare din viața sa. Totuși, cel mai interesat subiect din întreaga relație a celor doi este legat de sarcina fostei soliste a legendarei trupe „The Supremes”. Năstase a povestit că artista a rămas însărcinată, dar a decis să nu păstreze copilul.

Finalul relației a venit firesc

După acest episod, relația dintre cei doi s-ar fi răcit, iar drumurile lor aveau să se separe câteva luni mai târziu.

Diana Ross (77 de ani) este o cântăreață câștigătoare a 12 premii Grammy, producătoare muzicală și actriță nominalizată la premiile Oscar, al cărei repertoriu include piese R&B, soul, pop, disco și jazz.

Ilie Nastase, iubire patimasa cu o mare cantareata. Fostul tenismen a avut o relatie cu Diana Ross
Ilie Nastase, iubire patimasa cu o mare cantareata. Fostul tenismen a avut o relatie cu Diana Ross

A debutat alături de formație The Supremes în anii ’60, lansându-se solo la începutul anilor ’70. De la începutul carierei cu The Supremes și până acum, Diana Ross a vândut peste 100 de milioane de înregistrări.

Ilie Năstase, iubire pătimașă cu o mare cântăreață a fost doar un episod din viața amoroasă tumultoasă a campionului român, cunoscut la nivel mondial drept „tenismenul care a iubit 1000 de femei”.