Imagini rare cu Marius Lăcătuș și soția lui, Mariana. Au „rupt” ringul de dans la nunta la care au fost nași

Alex Cazacu 19.09.2023, 13:16

În acest weekend, Maria Simion, celebra creatoare de modă, s-a căsătorit cu Alexandru, partenerul ei de viață. Nunta a fost una de vis, iar părinții spirituali ai celor doi au fost Marius Lăcătuș și Mariana, soția lui. Nașii au atras toate privirile la eveniment, mai ales după ce au ajuns pe ringul de dans.

Marius Lăcătuș și Mariana au ”rupt” ringul de dans la nunta Mariei Simion

Maria Simion și partenerul ei au ajuns în fața ofițerului de stare civilă la începutul acestei luni. În weekendul care tocmai a trecut, cei doi au ajuns și în fața preotului. După cununia religioasă a avut loc petrecerea de nuntă. Evenimentul a fost celebrat cu mare fast, iar nașii proaspeților însurăței au fost Marius Lăcătuș și soția lui.

Ei bine, fostul fotbalist și partenera lui de viață au făcut senzație pe ringul de dans. Lăcătuș a fost numai un zâmbet și nu a ezitat să-și arate abilitățile de dansator. La melodiile cântate de Anca Neacșu, Mariana și Marius au făcut un adevărat show.

Mariana Simion, nuntă de vis cu Alexandru

Fără doar și poate, mireasa a fost sufletul petrecerii. Creatoarea de modă și Alexandru, bărbatul cu care se iubește de cinci ani de zile, au impresionat cu dansul care a deschis evenimentul. În aplauzele tuturor, mirii nu au dansat pe vals, cum se obișnuiește la un astfel de eveniment, ci pe o melodie mult mai ritmată.

Cu o abordare complet neconvențională, mirii au optat pentru un dans de club, stârnind ovații și aplauze entuziaste din partea celor apropiați. Cu toate acestea, adevărata distracție a început atunci când invitații s-au alăturat în dans pe acordurile melodiei „Valsul Miresei”.

Imagini rare cu Marius Lăcătuș și soția lui, Mariana. Au „rupt” ringul de dans la nunta la care au fost nași
Imagini rare cu Marius Lăcătuș și soția lui, Mariana. Au „rupt” ringul de dans la nuntă

Marius Lăcătuș nu a fost mai prejos în ceea ce privește talentul său în dans, iar acest lucru s-a văzut cu prisosință când trupa Bedda Band i-a cântat melodia sa preferată, aceea care l-a ajutat cândva pe fostul fotbalist să-i cucerească inima Marianei Lăcătuș.

Pe data de 2 septembrie 2023, Maria Simion și Alexandru au făcut cununia civilă. Cu toate acestea, evenimentul a fost unul destul de discret, întrucât cei doi au ales să se prezinte la Starea Civilă doar însoțiți de nașii lor (Mariana și Marius Lăcătuș) și de familie. Pentru Maria Simion, acesta este al doilea mariaj. Ea a divorțat în 2014, iar din prima căsnicie are o fetiță, pe Alexia.

Urmăriți Playsport.ro și pe