Imagini spectaculoase cu investiția de 52 de milioane de euro a lui Ion Țiriac: „Comunitate unică în România”

Alex Cazacu 22.09.2023, 14:49

Divizia de dezvoltări imobiliare a Țiriac Group a investit peste 50 de milioane de euro într-un complex rezidențial. Recent, fostul mare tenismen a tăiat panglica la complexul din zona de nord a Capitalei. Cum arată complexul ”Stejarii Collection”, puteți afla în continuarea acestui articol.

În ce a investit Ion Țiriac zeci de milioane de euro

Proiectul despre care vorbim a debutat în toamna lui 2020. Complexul ”Stejarii Collection” oferă spre închiriere nu mai puțin de 198 de apartamente, cu o suprafață totală utilă de 29.000 mp. De curând, Ion Țiriac a tăiat panglica la noul complex rezidențial, situat în zona de nord a Capitalei.

Potrivit lui Răzvan Enache, directorul general al Țiriac Imobiliare, în complexul respectiv există 21 de timpuri de apartamente, cu suprafețe cuprinse între 90 și 700 mp. Nici locurile de parcare nu sunt puține, conform celor de la Ziarul Financiar. Mai exact, complexul are nu mai puțin de 437 locuri de parcare, iar traficul se desfășoară în subsolul clădirii.

Condițiile sunt extraordinare în complexul exclusivist, însă și prețul chiriei este pe măsură. Chiria începe de la 1.550 de euro, însă Enache spune că: ”Putem ajunge la alte valori în funcție de ce își dorește clientul. Serviciile concierge sunt incluse”.

Investiție de 52 milioane de euro

Potrivit informațiilor apărute în presă, pentru dezvoltarea construcției ”Stejarii Collection” s-au investit în jur de 52 de milioane de euro. De precizat este și faptul că, complexul rezidențial este situat în Pădurea Băneasa, fiind înconjurat de multe spații verzi.

”Am creat la Stejarii un standard al serviciilor de top în domeniul rezidențial. Un standard recunoscut și apreciat atât de către români, cât și de către expați. Am dezvoltat la Stejarii o comunitate unică în România, un ‘acasă’ pentru cele mai înalte așteptări.

Stejarii Collection vine să extindă universul de servicii pe care l-am gândit în urmă cu 15 ani. Gradul de ocupare Stejarii tinde consecvent către 100%, așa încât prin faza doi a proiectului vom crea noi oportunități pentru familiile și rezidenții care caută superlativul în materie rezidențială”, a spus Ion Țiriac.

Imagini spectaculoase cu investiția de 52 de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Cum arată complexul rezidențial din nordul Capitalei
Imagini spectaculoase cu investiția de 52 de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Cum arată complexul rezidențial din zona de nord a Capitalei

Țiriac Imobiliare face parte din Țiriac Group, un conglomerat de companii cu activități în diferite domenii. Fondat în 1994 sub conducerea lui Ion Țiriac, grupul este unul dintre cele mai mari holdinguri private din România, având afaceri în mai multe sectoare, cum ar fi industria auto, sectorul financiar, piața imobiliară, aviație și sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe