Impresionant: cum a fost surprins tânărul David Popovici în Bucureşti weekendul trecut

Alex Matei 27.03.2023, 14:48
Impresionant: cum a fost surprins tânărul David Popovici în Bucureşti weekendul trecut

David Popovici, cel mai bun sportiv în probele masculine de înot la Campionatele Europene de nataţie de la Roma, a fost surprins într-o ipostază rară. Campionul român are destul de puțin timp liber, dar știe cum să se bucure de el.

Ipostaza neașteptată în care a fost surprins David Popovici

David Popovici se află în fața unui an foarte plin, în care va trebui să se pregătească pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 și să susțină examenul de Bacalaureat. Înotătorul legitimat la Dinamo visează să ducă steagul României la Olimpiada de la Paris, însă până atunci mai sunt luni bune.

Sportivul antrenat de Adrian Rădulescu a fost văzut weekendul trecut la stația de metrou Piața Victoriei. Deși purta o șapcă îi spatele căruia își ascundea chipul, un reporter de la click.ro l-a observat pe marele nostru campion. Acesta aștepta liniștit și calm pe peron, în timp ce a fost fotografiat de reprezentantul mass-media.

Sportivul momentului în natația românească nu era singur în stația de metrou. El era însoțit de o tânără misterioasă, cam de aceeași vârstă cu el, dar și de cățelul său, care era  extrem de jucăuș și părea că vrea să primească atenție de la cei din jur.

David Popovici / Sursa Foto: Click.ro

”Nu aș dori să mi se facă poză”

Popovici, care a stabilit mai multe recorduri mondiale în ultimul an, era îmbrăcat foarte lejer în ziua în care a fost văzut în stația Piața Victoriei. El purta un trening de culoare închisă, care i se potrivea mănușă. În picioare avea o pereche de adidași asortați cu ținuta și șapca.

Jurnalistul care l-a surprins pe David Popovici în stația de metrou a stat cu ochii pe el până când acesta a coborât din tren. Sursa citată arată că renumitul înotător nu a mers decât trei stații cu metroul. El a refuzat să stea de vorbă cu reprezentantul mass-media, care bănuiește că sportivul legitimat la Dinamo mergea, cel mai probabil, la o plimbare în parc.

Nu aș dori să mi se facă poză, acum. Puteți vorbi mai multe cu tata. Nu este niciun fel de problemă.”, a declarat David Popovici, conform sursei anterior menționate.

Planul neștiut al lui David Popovici

De-a lungul ultimelor săptămâni s-a tot discutat despre ce va face David Popovici după ce va absolvi liceul. Mulți au crezut că faimosul sportiv va lua calea străinătății. Antrenorul său spune însă că înotătorul român nu ia în calcul să părăsească prea curând țara natală.

David îşi doreşte să rămână în România, îşi doreşte să ne pregătim în continuare împreuna. Este într-o situaţie priveligiată ca sportiv în România, primeşte tot sprijinul de care are nevoie.

(N.r. Dacă ar accepta o bursă, David Popovici va reprezenta tot România?) Ar participa oricum pentru România, n-ar schimba cu nimic lucrul ăsta. M-aş bucura să văd şi alţi sportivi că se ridica la nivelul lui.

(N.r. despre posibilitatea ca David Popovici să ducă steagul României la Olimpiada de la Paris) Cred că ar fi o onoare, dar din cunoştinţele mele, nu cred că îi va permite programul, întru cât imediat, a doua zi de dimineaţă, ar avea competiţia.”, a spus antrenorul lui Popovici, Adrian Rădulescu, într-un interviu acordat pentru as.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe