Incredibil! Șeful de la PRO TV a fost dat afară după numai o zi. Angajații au făcut răscoală: Ioana Cosma dezvăluie totul

Alex Matei 01.04.2023, 16:09

Vlad Enăchescu a plecat după numai o zi ca șef al departamentului Sport de la PRO TV. Redacția a protestat la șefii stației, iar liderul înlăturat pentru a i se face loc lui Enăchescu, Eduard Coandă, a fost repus în funcție în 24 de ore.

Momentul „Enăchescu”, petrecut la finalul lui 2021, a fost comentat de Ioana Cosma pentru Pagina de Media. Cosma, și ea plecată între timp din PRO TV, a explicat de ce redacția n-a vrut să lucreze cu jurnalistul trecut pe la TVR și Telekom Sport.

„Am crezut că nu există o chimie între oameni şi locuri. Iar orice jurnalist cred că trebuie să își spună părerea. Redacţia era formată din oameni care au crescut împreună, s-au dezvoltat împreună, au creat un produs împreună şi l-au livrat împreună. Cineva venit din exterior părea prea intruziv”, a spus jurnalista pentru sursa citată.

Întrebată dacă e de părere că momentul a determinat concedierea ei după ceva mai bine de un an, Ioana a răspuns: „Eu nu cred că de aia s-a scos emisiunea ‘Ora exactă în Sport’ de pe post, nu cred că are legătură cu acel moment”.

Cosma a părăsit PRO TV în urma desființării emisiunii matinale de sport. Mihai Mironică, celălalt realizator, a rămas doar comentator al evenimentelor sportive din PRO. În semn de solidaritate cu Ioana, Eduard Coandă a demisionat și el din funcția de șef al Sportului de la PRO TV.

Vlad Enăchescu lucrează acum la CSM București

Enăchescu, fost șef la TVR și Telekom Sport, lucrează acum la CSM București, unde coordonează secția de handbal a clubului. Enăchescu nu a făcut niciun comentariu public pe marginea înlăturării sale.

Ioana Cosma e acum realizatoare la Fanatik.

Urmăriți Playsport.ro și pe