Influencerița celebră care trebuia să o aibă nașă pe Anamaria Prodan: „O cunosc foarte bine”! Tânăra s-a iubit cu mai mulți fotbaliști

Catinca Giosanu 27.02.2024, 12:51

Anamaria Prodan a făcut o nouă serie de dezvăluiri incendiare. Cunoscuta femeie de afaceri a povestit că trebuia să fie nașa influenceriței Ioana Grama, însă planurile au fost date peste cap.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Ioana Grama

Anamaria Prodan a fost recent invitată la podcastul lui Vadim Kusnir și a vorbit despre legătura pe care o are cu Ioana Grama. Agentul de jucători a povestit că o cunoaște foarte bine pe influencerița din Cluj. Mai mult, ea a spus că bruneta trebuia să îi fie fină.

O cunosc foarte bine pe Ioana Grama, trebuia să fiu nașa ei.”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul podcastului realizat de Vadim Kusnir.

Ioana Grama s-a iubit în trecut cu un fotbalist român. Mai precis, este vorba despre Gabriel Torje. Cei doi au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri. Fosta iubită a fotbalistului locuiește acum la Cluj.

Torje o „furase” pe celebra influenceriță de la un alt fotbalist

Înainte să intre în relația cu Gabriel Torje, Ioana Grama a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Danijel Subotic, bosniacul care a activat la U. Craiova.

Presa tabloidă titrează că între bruneta din Cluj-Napoca și Subotic a fost mare iubire. Cei doi aveau planuri serioase, dovadă că s-au și logodit. Din nefericire, relația lor s-a destrămat, distanța dintre ei fiind principalul motiv al separării. Nu a durat mult, iar influencerița s-a aruncat în brațele lui Gabi Torje. La început, cei doi au preferat să țină relația secretă, însă ulterior s-au afișat împreună. Mulți credeau că Ioana și Torje vor îmbătrâni împreună, dar soarta le-a pregătit altceva.

”Mai vreau un copil”

Vedeta de pe internet are deja un copil, dar a subliniat că nu ar spune ”Nu” unui nou membru în familia sa. Ea se vede mămică pentru a doua oară și susține că acest lucru se va și întâmpla, însă în viitor.

E prea devreme. Probabil că o să fie în viitor, mai vreau un copil, sinceră să fiu. Mi se pare ideal să ai doi copii, nu știu de ce, am crescut eu cu ideea aceasta.

O să existe, cândva, nu știu când, dar o să existe.”, a spus Ioana Grama, într-un interviu acordat pentru ego.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe