Informația momentului: Shakira ar avea un nou iubit! E un star NBA care e mai tânăr decât artista

Catinca Giosanu 31.05.2023, 13:59

Shakira este în continuare o femeie singură, după ce a pus capăt relației de 12 ani cu Gerard Pique. Cântăreața de muzică pop nu duce lipsă de admiratori, dar evită să vorbească în public despre posibilitatea de a-și reface viața. Totuși, au apărut zvonuri conform cărora artista ar avea un nou iubit.

Shakira, curtată de un sportiv celebru

Shakira a fost dorită de mai multe celebrități. Unul dintre cei care au încercat să o cucerească pe artista de origine columbiană este Tom Cruise. Actorul american i-a trimis mai multe cadouri fostei partenere a lui Gerard Pique, însă aceasta l-a refuzat politicos.

Acum, vedeta este vânată de alte două celebrități. Unul dintre ei ar fi Jimmy Butler, un jucător de baschet din Miami. Dezvăluirea a fost făcută de presa străină.

Jurnaliștii de la si.com titrează că cei doi s-ar fi întâlnit la un meci al echipei la care Jimmy evoluează. Se pare că cei doi se urmăresc și pe pe rețelele de socializare. Sportivul este cu 13 ani mai tânăr decât ea.

”Poți ajunge doar cu barca sau cu elicopterul acolo”

Shakira a cerut în mai multe rânduri să îi fie respectat dreptul la intimitate. Ea susține că cei doi copii ai săi, Milan (10 ani) și Sasha (8 ani) au avut mult de suferit din cauza celor petrecute în ultimul an și nu vrea să îi mai supună stresului. Așa a ajuns să frecventeze zonele exclusiviste din Statele Unite, în care se ajunge numai cu barca, avionul sau elicopterul.

Sunt numai milionari acolo și poți ajunge doar cu barca sau cu elicopterul. Acolo sunt 8 restaurante, un teren de golf, două piscine de mari dimensiuni, o școală, terenuri de tenis și multe altele. Pentru că este o zonă exclusivistă, Fisher Island oferă intimitate, dar și siguranță. Insula are în total mai puțin de 1 kilometru pătrat.”, au scris cei de la Marca.

Cântăreața vrea să părăsească vila din Miami

Shakira se simte în continuare sufocată de jurnaliști. Au apărut zvonuri conform cărora faimoasa cântăreața ar vrea să părăsească vila din Miami, tocmai pentru că are pe urmele ei, non-stop, mai mulţi paparazzi care vor să o surprindă orice ar face.

Dragi prieteni, jurnalişti şi mass-media

În această perioadă de schimbări în viaţa mea ca persoană publică, este de înţeles că există o curiozitate permanentă din partea presei pentru mine şi familia mea.

Cu toate acestea, copiii mei, Milan şi Sasha, au trăit un an foarte greu, suferind un asediu neîncetat şi necruţător din partea unor paparazzi şi diverse mass-media din Barcelona.

Acum că încep o nouă etapă în viaţa lor, rog cu tărie mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate.

Vă implor să vă abţineţi să-i urmăriţi până la ieşirea sau intrarea în şcoală, să-i aşteptaţi la uşa casei noastre sau să-i urmăriţi la activităţile lor extracurriculare şi recreative, aşa cum s-a întâmplat în fiecare zi la Barcelona, ​​pentru a obţine fotografii mai bune sau mai multe vizualizări.

Am încredere că jurnaliştii şi fotografii sunt sensibili la situaţia cu care se confruntă Milan şi Sasha şi se pot comporta în cel mai uman mod posibil cu ei, ţinând cont că este vorba despre sănătatea şi integritatea fizică şi emoţională a doi minori de 8 şi 10 ani, care doresc doar să poată ieşi şi să meargă la şcoală simţindu-se în siguranţă şi având liniştea sufletească de a nu fi persecutaţi sau supuşi controlului constant al aparatelor de fotografiat.

Solicit acest lucru nu ca artist, ci ca mamă care doreşte să protejeze şi să aibă grijă de bunăstarea psihică şi emoţională a copiilor săi pentru ca aceştia să poată trăi o viaţă sănătoasă şi fericită, aşa cum merită fiecare copil.”, a scris Shakira, pe contul său de socializare.

Urmăriți Playsport.ro și pe