Informații incendiare pe care Pique nu le voia aflate de către public: Ce i-a făcut în club unei prezentatoare TV: „De două ori”

Andrei Alexandra 30.09.2023, 09:46

O celebră actriță din Spania a făcut o dezvăluire incredibilă despre Gerard Pique. Artista l-a dat de gol pe fostul iubit al Shakirei. Ea a avut nevoie de trei ani pentru a spune ce a putut să facă fosta vedeta a Barcelonei în timp ce forma un cuplu cu cântăreața columbiană.

Se reaprinde războiul dintre Gerard Pique și  Shakira?

Miriam Saavedra a acordat un interviu de senzație pentru presa din străinătate. Celebra actriță a povestit la programul de televiziune „Fiesta” că Gerard Pique a încercat în mai multe rânduri să o abordeze, însă ea a refuzat să dea curs cererii, din respect pentru Shakira. Mare ei problemă este reprezentată de faptul că artista din Columbia i-a copiat dansul „viermilor” și l-a folosit într-unul dintre clipurile sale. Mai exact, este vorba despre videoclipul piesei ”El jefe”. În respectiva melodie, Shakira i-ar fi dedicat o frază fostului ei socru, tatăl lui Gerard Pique, i-ar fanii fostului fotbalist au mustrat-o pentru acest gest neprofesionist.

Actrița s-a plâns că a muncit ani la rând pentru a realiza respectiva coregrafie, iar acum este nemulțumită de faptul că cea pe care ea o idolatriza i-a „furat” câteva mișcări de dans.

Miriam Saavedra, declarații incendiare

Tânăra în vârstă de 29 de ani se gândește acum să o dea în judecată pe fosta partenera a lui Gerard Pique.

Sunt puțin supărată pentru că mi-a copiat pașii, ar trebui să îmi dea despăgubiri.”, a declarat Miriam Saavedra, conform jurnaliștilor de la Mundo Deportivo.

Oamenii au înțeles supărarea actriței de 29 de ani. Însă au rămas fără cuvinte când au aflat că Gerad Pique a încercat că îi facă ochi dulci în timp ce forma un cuplu cu Shakira. Actrița susține că fostul jucător al Barcelonei a contactat-o în mai multe rânduri în urmă cu trei ani.

Fiind o fană a Shakirei, l-am respins pe Pique. M-a sunat de două ori când eram într-un club de noapte. Nu mă interesa de Pique și o ador pe Shakira”, a mai spus Miriam Saavedra, conform sursei amintite mai sus.

”Mergi la un psihiatru sau la un psiholog, te va ajuta mult!”

Prezentatoarea TV Emma Garcia, care a fost o mare apărătoare și admiratoare a Shakirei în scandalul cu Gerard Pique, a criticat-o și ea pe faimoasa cântăreață pentru versurile pe care i le-a dedicat tatălui fostului fotbalist.

Trebuie să spun că nu mi-a plăcut chestia cu fostul socru. Există anumite chestii care pot fi evitate.”, a afirmat Emma Garcia.

De partea cealaltă, un alt jurnalist celebru din Spania i-a recomandat fostei iubite a lui Gerard Pique să își facă un control amănunțit.

Dansăm și cântăm continuu despre traumele Shakirei. Mergi la un psihiatru sau la un psiholog, te va ajuta mai mult! Nu ne mai implica pe toți în ceea ce se întâmplă în capul tău.”, a transmis jurnalistul Saul Ortiz.

Urmăriți Playsport.ro și pe