Informații șocante din ancheta morții tinerei DJ Lalla. Unde i-au fost găsiți telefonul și adidașii: „Le-a îngropat acolo”

Andrei Alexandra 01.10.2023, 10:21
Informații șocante din ancheta morții tinerei DJ Lalla. Unde i-au fost găsiți telefonul și adidașii: „Le-a îngropat acolo”

Apar informații noi în cazul morții artistei DJ Lalla. Potrivit agentului care păzește plaja pe care a fost descoperit trupul neînsuflețit al tinerei din Turda, s-au găsit bunurile artistei. Se pare că obiectele personale ale DJ-iței erau îngropate într-un loc de pe plajă.

Noi detalii șocante despre moartea artistei DJ Lalla

S-au făcut noi descoperiri în cazul Laurei Roșca, tânăra de 34 de ani cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla, care a fost găsită moartă pe plajă. Paznicul plajei din Mamaia Nord a dezvăluit că bunurile tinerei de 34 de ani nu au fost găsite de organele poliție, așa cum s-a crezut inițial, ci de un bărbat care se plimba pe lângă malul mării. Polițiștii căutau de 48 de ore respectivele obiecte.

Individul care a fost luat la întrebări de polițiști a găsit o pereche de încălțăminte sport, un telefon, dar și căștile pe care le-ar fi folosit DJ Lalla. Geanta Laurei Roșca, cu actele de identitate și alte bunuri nu se afla pe plajă, potrivit ziuaconstanta.ro.

„A venit poliția și l-a întrebat pe băiatul ăla unde a găsit hainele. A spus că le-a îngropat pe acolo, că le-a găsit pe acolo. Au luat adidașii, s-au suit în mașină și au plecat. Omul acela avea o pereche de adidași. Le-a băgat în portbagajul poliției și au plecat. El așa a zis, că le-a îngropat pe acolo sau pe acolo le-a găsit. Nu știu. Adidașii erau ca și cum ar fi noi. O pereche de adidași albi cu două dungi negre”, a povestit paznicul de pe plajă, conform adevărul.ro.

Obiectele au fost găsite la 700 de metri de locul în care a fost descoperit trupul neînsuflețit al tinerei DJ Lalla. Casa bărbatului care a cazat-o pe artistă se află la numai 300 de metri distanță de locul în care se aflau adidașii, telefonul și căștile.

Se iau în calcul trei variante în cazul morții Laurei Roșca

În ultimele mele, s-au făcut mai multe speculații cu privire la modul în care a murit tânăra originară din Turda. De asemenea, pe masa anchetatorilor sunt analizate mai multe ipoteze, cele conform cărora să-și fi pus capăt zilelor, că ar fi fost ucisă sau ar fi decedat înecată. Nici tatăl victimei și nici martorii nu cred în varianta înecului, mai ales că artista știa să înoate foarte bine.

„De ce să vorbim prostii? Cum să te îneci la mal, ditamai femeia?”, a spus unul dintre martori, potrivit sursei amintite mai sus.

Tatăl Laurei Roșca avea mare bază în tânăra de 34 de ani. El a explicat că, deși artista se lupta cu depresia, nu crede că aceasta ar fi fost capabilă să se sinucidă și nici în varianta înecului nu crede, deoarece ea înota foarte bine. În schimb, legiștii au concluzionat că fata a sfârșit înecată.

„Se afla fix în firul apei, în poziția cu capul către apă și era bătută de valuri, cu fața în jos și picioarele către către mal, oarecum. Și eu am zis că e un manechin”, a afirmat salvamarul care a găsit-o pe DJ Lalla.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au subliniat că ancheta este în derulare, fiind audiate mai multe persoane, inclusiv membri ai familiei acesteia.

Urmăriți Playsport.ro și pe