Întâmplare șocantă! Cine e fostul sportiv dat dispărut după ce mama lui a fost găsită moartă lângă un pârâu: „Este un moment trist”

Alex Cazacu 21.09.2023, 14:14

Sergio Brown, fost star în NFL, este încă dispărut, în timp ce mama sa a fost găsită decedată lângă un pârâu din apropierea casei familiei, spun autoritățile. Myrtle Brown, mama fostului sportiv, a fost găsită fără suflare sâmbătă seara, în timp ce oamenii legii îi căutau atât ​​pe ea, cât și pe fiul ei.

Cine Sergio Brown, fostul sportiv dat dispărut. Mama acestuia a fost găsită moartă lângă un pârâu

Mama lui Sergio Brown, care este încă dat dispărut, a fost găsită moartă într-un pârâu dintr-o suburbie din Chicago. Myrtle Brown, în vârstă de 73 de ani, a fost găsită fără suflare sâmbătă seara, se arată într-un comunicat al Departamentul de Poliție Maywood, potrivit celor de la People.

Polițiștii îi căutau pe Myrtle și pe fiul acesteia, în vârstă de 35 de ani, care a jucat ultima dată pentru Buffalo Bills, când au găsit trupul neînsuflețit al femeii într-un pârâu, la mai puțin de 100 de metri de casa ei. În urma examinărilor, s-a constatat că mama fostului sportiv a fost ucisă de ”răni multiple în urma unui atac”.

Sergio încă nu a fost găsit

Prin urmare, decesul ei a fost catalogat drept omucidere. Sergio și mama acestuia au fost amândoi dați dispăruți sâmbătă, iar în prezent, oamenii legii încearcă să-l localizeze pe tânăr. Cu toate acestea, poliția nu l-a desemnat ca fiind suspect.

Autoritățile fac apel la oricine care are informații despre locul unde se află Sergio să le contacteze. Conform sursei citate, ancheta cu privire la moartea lui Myrtle este în desfășurare.

”Era o femeie remarcabilă și sper că se află la locul potrivit și este cu Dumnezeu. După cum am spus, nu m-aș fi așteptat niciodată la asta. Te uiți la televizor și să știi că asta s-a întâmplat alături, este o tragedie”, a declarat Carlos Cortez, vecinul femeii.

Întâmplare șocantă! Cine e fostul sportiv dat dispărut după ce mama lui a fost găsită moartă lângă un pârâu
Sergio Brown este în continuare dispărut, după ce mama lui a fost găsită moartă lângă un pârâu

Ce spune fratele fostului star NFL

Nick Brown, fratele lui Sergio, a făcut și el un apel la cei care ar putea deține informații. Acesta a postat un mesaj pe Instagram, în care cere ajutorul: Dacă aveți informații despre locul unde se află Sergio, vă rugăm să le trimiteți la Departamentul de Poliție Maywood.

Este un moment trist, dar plin de speranţă, şi vom trece cu toţii prin asta împreună. Mama mi-a spus întotdeauna: ‘Vremurile grele nu durează’, iar ultima noastră conversație despre faptul că vremurile grele sunt temporare este farul meu de speranță”, a scris tânărul pe Instagram.

Sergio Brown a semnat cu New England Patriots, ca agent liber, în 2010. El a mai jucat pentru Indianapolis Colts și Jacksonville Jaguars, înainte de a se retrage în 2017. Înainte de a-și anunța retragerea, fostul sportiv a jucat pentru Bills.

Urmăriți Playsport.ro și pe