Interlopul, prieten cu Gică Hagi, este de nerecunoscut. Au apus vremurile de glorie ale celebrului „Coco”

Giosanu Catinca 03.10.2022, 09:24

Interlopul cu Porche din Constanța a ajuns de nerecunoscut. Cristi Bocea a avut o legătură foarte strânsă cu ”Regele” Gică Hagi. Cândva făceau furori la malul mării, iar acum și-au schimbat total viețile.

Ce mai face interlopul Cristi Bocea

Gică Hagi și-a văzut de carieră și se bucură de un real succes la Farul Constanța. Bunul lui prieten, Cristi Bocea, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi ai litoralului din anii ’90, a ajuns însă de nerecunoscut. El impresiona cândva cu opulența, dar lucruriles-au schimbat semnificativ odată cu trecerea timpului.

Cristi Bocea și-a luat adio de la petrecerile de lux la care făcea furori în urmă cu treizeci de ani. De la evenimentele organizate de el nu lipseau interlopii care au speriat România.

În acele vremuri, el îi impresiona pe toți cu bolidul său roșu marca Porsche, mai ales că cei mai mulți conduceau Dacii la momentul respectiv.

Prietenul lui Gică Hagi și-a schimbat viața

Acum, bărbatul cunoscut în trecut ca fiind ,,Împăratul litoralului” este un bătrânel obișnuit, care merge cât se poate de des la stațiuni de tratament. Uneori, el postează imagini cu nepoții săi, de care este tare mândru. Se pare că oamenii sunt încântați să le vadă. Imaginile au strâns sute de like-uri și comentarii într-un timp foarte scurt.

Cristi Bocea era cunoscut mai ales pentru prieteniile pe care le avea cu Nicu Gheară, rudenia pe care o avea cu Nuredin Beinur, dar și cu „Regele” fotbalului românesc Gică Hagi.

„Coco”, așa cum îi spuneau prietenii, a fost un adevărat „șef al șmecherilor”. El reușea să iasă în evidență la fiecare eveniment la care își făcea apariția. De fiecare dată el arunca sume exorbitante de bani pe lăutari, mai ceva decât vedem la nunțile din ziua de azi.

Legătura neștiută dintre Cristi Bocea și Ianis Zicu

Cristi Bocea i-a fost ca un tată lui Ianis Zicu. Interlopul originar din Constanța l-a luat pe sportiv sub aripa sa înainte ca acesta să ajungă la Dinamo și, mai apoi, la Inter Milano. Antrenorul român nu a uitat de ajutorul primit de la acesta.

Presa centrală notează că tehnicianul i-a dăruit lui ”Coco” mai multe tricouri de la echipele la care a fost legitimat.